Gerçek hayat hikayesinden sinemaya uyarlanmış mükemmel bir başyapıt.Arkadaşlarımın da dediği gibi,film boyunca yaşlı adama birşeyler olucak hissi uyandırıyor.Efsane adamı canlandıran oyuncuyuda çok iyi seçmişler.Sona doğru heyecan biraz daha fazla artıyor.Sende imkansızı başarmak istiyorsan,ümidin kırıksa,izle bu filmi derim..Ama aralarda geçen hopknsin sözlerine çok dikkat et derim..Bence kaçırılmaz bir film.
Filmi izlerken hem endişelendim,hem mutlu oldum,hem gözlerim doldu,hem güldüm.Çok sade,sıcak,samimi bir film.Hayat üzerine bir film izlemek istiyorsanız kesinlikle izleyin.
Ömrünün tamamını bir hayalin peşinde harcayan Yeni Zelandalı herkesin sevgilisi bir adamın ömrünün son zamanlarında ki macerası; öyle ki gerçek bir hikayeden alınmış ve film biter bitmez araştırmaya koyulmanıza sebep olan iyi bir kısa dönem biyografisi. Bu kısa döneme dair olmasından ötürümüdür bilemeyeceğim karakterimizi tahlil etmekte çok zorlandık, bir insan neden bu kadar sevilir, nasıl olurda 2 dakika önce gördüğü bir insan bu kadar sevecen davrnır garibime gitti doğrusu. Yan 50 sene öncesinin dünyası oldukça sevimliymiş yada senaryoda bir gariplik var. Hopkins ise gerçekten çok büyük oyuncu sonuna kadar hayranlıkla izledik kendisini.
ben çok beğendim anhony hopkins müthiş oynamış kuzuların sessizliğinde ne kadar itici ve mide bulandırıcıysa bu filmde o kadar tatlı,sevimli anthony amcam