Madagaskar 2
4,1

burcug0
burcug0

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
keyifliydi. birçok yetişkin filminden daha tatmin ediciydi. ben de çocuklar da memnun ayrıldık salondan. tek eksiği dublajlı olmasıydı, eminim orijinali çok daha hoştur.
Aymila Budak
Aymila Budak

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok güzel ve komikti küçük aslan,arkadaşları ve yaşlı nine için 10
areano
areano

12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
küçüklerden öte bir yetişkin olarak zevkle izledim..çok güzel..
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
4 yaşındaki kızım ve ben de arkadaşın dediği gibi olduk çenemiz ağrıdı gülmekten abartmıyorum mutlaka izleyin. 9/10
mustynet3
mustynet3

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
1.si kadar güzel değildi penguenler de lmasa orta düzey bir animasyon olurdu penguenlerin hatırına 10/8
m-ozdemir89
m-ozdemir89

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İlk filmden de eğlenceli. Espiriler çoğu zaman büyüklere de hitap ediyor. Beğendim.
d-id-o
d-id-o

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
fragmanı defalarca izledim ruh hastası penguenleri tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum
(bide çocuk almayan bi sinema bulabilsem tam süper olacak)
patron-US-
patron-US-

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Harika! İlk filim kadar eğlenceli, hareketli ve komikti! Bu hayvanların ciddiyetine, sorunlarına, çözümlerine bayılıyorum.İyi iş çıkarmışlar. İlki kadar iyi, hatta belki daha iyi! DreamWorksün bu seneki, Kung fu Pnada kadar iddalı filimi!
eenkei
eenkei

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film akıcı bir o kadarda eğlenceli bazı insanların espri anlayışı bu filmle uymayabilir onlar istisna tutulmalıdır genel olarak güldüren ve eğlendiren bir bilm saçma sapan bir sürü film seyrediyoruz keyif almak istiyorsanız tercihinizi bu filmden yapınız.
nefiseelbir
nefiseelbir

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mü-kem-mel! kesinlikle tekrar izleyeceğim. espriler müthiş mutlaka izleyin =)
hbaris40
hbaris40

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
I like watching watching :D
teyyare-com
teyyare-com

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ilk fılm kadar eglencelı degıldı penguenler kurtarıyor olayı :D
papatya-gizo
papatya-gizo

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok komikti;ilk filmini aratmadı...Tek farkı sahnelerden birisinde az kalsın ağlatıyor olmasıydı.
Pyloge
Pyloge

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İlk Film Güzeldi Ancak Bu Kadar Az Reklam Yapan Bir Filmi Daha Önce Görmedim..Demekki Dreamworks pek Bişi Beklemiyor..
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
1-) Film Animasyon Diye Çocuk Filmi Değil2-) Türkçe Düblaj Olması Eksi Değil Artı (Deneyin Bi Animasyonu Türkçe İzleyin Bide İngilizce Anlıcaksınız Ve TürkçeSeslendirmede Dünyada En Önemli Ülkelerden Birisidir.3-) Evde 3-5 Kişiyle Gülcenize Sinemada 30-40 Kişiyle Gülmek Daha Süper Bence (Benim Gittiğim Salonda Herkes Yarılarak Gülüyodu Yani)Gidin Süper 1,30 Saat Geçirin...