burcug0
8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
keyifliydi. birçok yetişkin filminden daha tatmin ediciydi. ben de çocuklar da memnun ayrıldık salondan. tek eksiği dublajlı olmasıydı, eminim orijinali çok daha hoştur.
Harika! İlk filim kadar eğlenceli, hareketli ve komikti! Bu hayvanların ciddiyetine, sorunlarına, çözümlerine bayılıyorum.İyi iş çıkarmışlar. İlki kadar iyi, hatta belki daha iyi! DreamWorksün bu seneki, Kung fu Pnada kadar iddalı filimi!
Film akıcı bir o kadarda eğlenceli bazı insanların espri anlayışı bu filmle uymayabilir onlar istisna tutulmalıdır genel olarak güldüren ve eğlendiren bir bilm saçma sapan bir sürü film seyrediyoruz keyif almak istiyorsanız tercihinizi bu filmden yapınız.
1-) Film Animasyon Diye Çocuk Filmi Değil2-) Türkçe Düblaj Olması Eksi Değil Artı (Deneyin Bi Animasyonu Türkçe İzleyin Bide İngilizce Anlıcaksınız Ve TürkçeSeslendirmede Dünyada En Önemli Ülkelerden Birisidir.3-) Evde 3-5 Kişiyle Gülcenize Sinemada 30-40 Kişiyle Gülmek Daha Süper Bence (Benim Gittiğim Salonda Herkes Yarılarak Gülüyodu Yani)Gidin Süper 1,30 Saat Geçirin...