macross-2
13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Aynı tas aynı hamam misali 1. filme ilave bir şey olmadan temcit pilavı gibi ısıtıp önümüze koymuşlar. Penguenler yine favori tiplemeler. İyi vakit geçirmenin ötesinde bir şey vaad etmiyor ama ilk tercih olarak bence Arog çok çok daha iyi. En azından kaliteli ve Türke özel espriler ile daha iyi vakit geçireceğiniz kesin :) Artık klişe olmuş Amerikan tarzı çizgi film esprisi arayanlar bunu tercih edebilir. 6/10
Bütün devam filmlerinde olduğu gibi ilki kadar başarılı değil.Gülünecek fazla bir sahne yok.Tipik Amerikan değerleri filmin içine doluşmuş.Öyle ki hayvanları bile New Yorklu yapmışlar.Bence farklı hayvan türlerinin birbirine aşık edilmesi çocukların zihnini bulandıracak türden.10/5
Filmi orjinal diliyle izlemem de yeterli olmadı. Özensiz yapıldığını düşünüyorum. İlk filmin yanından bile geçemez. Birkaç sahnesi güldürüyor biraz da iyi vakit geçiriyorsunuz o kadar. Puanım 6.
ilk filmden daha eğlenceli olmuş.ana karakterler dışında yardımcı karakterleride kullanmaları keyifli olmuş.penguenlerle maymunların pazarlıgı superdı =)
İlk olarak Madagascar ilk yapımı hiç güzel değildi yani heyecan yoktu sıkıcıydı ama Madagascar 2 hem heyecanlı hemde çok güzel olacağa benziyor izlemedende bi yorum yapmak istemiyorum umarım 1.ciye benzemez