Madagaskar 2
4,1

dnzydmr
dnzydmr

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
senaryo olarak hiç tatmin edici bir devam filmi değil, ancak özellikle penguenlerin yaptığı o kadar yaratıcı ve güzel espiriler var ki kahkahalar içerisinde konuyu önemsemiyorsunuz. 8/10
matlacivert
matlacivert

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hiç abartmıyorum seyretme sayım 10u geçmiştir,canım sıkıldıkça seyrediyorum,olamaz böyle bişey...
kerem-ozger
kerem-ozger

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
açıkcası sölemem gereken şe şu. madacaskarın ilk filminde gayet bir çaba gösterildiği ortatad dvd sini alıp kaç kes izledim bilmem sormaya gerek varmı? saten aradana baya zaman geçti bir çaba gösterilidği ortata aynen katılıyorum tanıtım resmi bile beni kahkahalara boğdu her halde bu filmi ilk seyredenlerden biri olacağım!sabırsızlıkla beklemekteyim
obusu1987
obusu1987

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda seyrettiğim ve komedi bakımından en zevk aldığım film diyebilirim hiç sıkmadan seyrettirdi kendini ve penguenlerle kuçuk kral çok muhteşem:)
07caglar07
07caglar07

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
allllllllllllaaaaaaaaaahımmmmmmmm çok harika bir film inşallah 3. filmide çıkarrrrrrrrrrrrr
uzntrk
uzntrk

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
HeHe MaDaGaskar Ilk BolumunDe Kı PenGuinLer Bu Bolumde De Cok Komiktiler Yapimda Emegi Gecen Butun Arkdaslarimiza Tsk EdiyoruM ..
tugrul2
tugrul2

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence o kadar abartılacak bi film değil, filmin ilk yazrısı beni çok sıktı gerisi de iyiydi işte.
barisozdemir199608
barisozdemir199608

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi İzledim Ama birincisi kadar ağımlı şahımlı değildi birde biaz garip gelebilir ama film bana çok kısa geldi...Ve alexin anne ve babasını bulması bence bu kadar kolay olmamalıydı bence benden aldıüğı puan:6
crn-kudret
crn-kudret

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
flim çok güzel ve çok komik herkese tafsiye ederim.1. kısım da komikti ama ikinci kısım daha komikti çok güldüm. =)
rosenna-77
rosenna-77

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
fragman çok güzel güzel bir film olmuştur diye düşünüyorum oğlum çok seviyo bu filmi