Bir serinin, ilk filmini izlemeden genelde ikiğnicisini izlemek hiç adetim değildir. Muhtemelen başka izleyiciler de aynını yapıyordur :))) Ancak Madagaskarda biraz farklı oldu... Filmin ilkini izlememiş olmama rağmen ikincisini izledim. Karakterler ve olay örgüsünden ilkin devamı olduğunu okudum, ama napalım artık, ilkini de sonra izleriz...Madagaskar 2, oldukça eğlenceli ve komik bir film. Ancak 'her sahnesinde güleceksizin' türünde yorumlar da pek doğru sayılmaz bence. Espirilerin bazısı çocuk seviyesinin bir parça üzerinde gibi geldi bana. Bu yönüyle yetişkinlere de hitap edebiliyor Madagaskar 2. Eğlenmek için kesinlikle iyi bir seçim olacaktır...
Filmi orjinal diliyle izlemem de yeterli olmadı. Özensiz yapıldığını düşünüyorum. İlk filmin yanından bile geçemez. Birkaç sahnesi güldürüyor biraz da iyi vakit geçiriyorsunuz o kadar. Puanım 6.
İlkine bayılmıştım. Bu hiç hoşuma gitmedi. Ama yorumlara bakıyorum herkes olumlu,herkes beğenmiş acaba daha önceden alt yazılı seyretmemin mi etkisi var diye düşünüyorum! ancak yinede bence! yine penguenler ve yaşlı teyzemizi es geçersek ilkine göre daha vasat diyorum
Filmi İzledim Ama birincisi kadar ağımlı şahımlı değildi birde biaz garip gelebilir ama film bana çok kısa geldi...Ve alexin anne ve babasını bulması bence bu kadar kolay olmamalıydı bence benden aldıüğı puan:6