Madagaskar 2
4,1

volkanick
volkanick

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Fena film değil ama bence hala en iyi animasyon serisi Buz Devri.
erzincansporlu
erzincansporlu

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Güzel espiriler vardı. İlk film daha mı güzel ne?
Meet-in
Meet-in

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Penguenler yine muhteşemdi,1.5 saat çok eğlenceli bir zaman geçirdim.
wolkiwolki
wolkiwolki

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir serinin, ilk filmini izlemeden genelde ikiğnicisini izlemek hiç adetim değildir. Muhtemelen başka izleyiciler de aynını yapıyordur :))) Ancak Madagaskarda biraz farklı oldu... Filmin ilkini izlememiş olmama rağmen ikincisini izledim. Karakterler ve olay örgüsünden ilkin devamı olduğunu okudum, ama napalım artık, ilkini de sonra izleriz...Madagaskar 2, oldukça eğlenceli ve komik bir film. Ancak 'her sahnesinde güleceksizin' türünde yorumlar da pek doğru sayılmaz bence. Espirilerin bazısı çocuk seviyesinin bir parça üzerinde gibi geldi bana. Bu yönüyle yetişkinlere de hitap edebiliyor Madagaskar 2. Eğlenmek için kesinlikle iyi bir seçim olacaktır...
HAMLET1980
HAMLET1980

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
valla komedi abi kesin izleyin
sinema
1 ziyaretçi
2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Penguenler ve Maymunlarla yine makara dolu bir film olmuş. Espiriler iyiydi. Dublaj harikaydı yine. I like to move it move it :R
xezaludelal
xezaludelal

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sadece penguenlerin hatirina 7 ....

dusunun artik penguenlerin ne kadar iyi olduklarini ...
nskmourinho
nskmourinho

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Başından sonuna kadar egleneceginiz cok basarılı bir animasyon.Penguen karakterleri enfes olmuş 7.5/10
teyyare-com
teyyare-com

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ilk fılm kadar eglencelı degıldı penguenler kurtarıyor olayı :D
vva1
vva1

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi orjinal diliyle izlemem de yeterli olmadı. Özensiz yapıldığını düşünüyorum. İlk filmin yanından bile geçemez. Birkaç sahnesi güldürüyor biraz da iyi vakit geçiriyorsunuz o kadar. Puanım 6.
mouzrgaet9106
mouzrgaet9106

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İlkine bayılmıştım. Bu hiç hoşuma gitmedi. Ama yorumlara bakıyorum herkes olumlu,herkes beğenmiş acaba daha önceden alt yazılı seyretmemin mi etkisi var diye düşünüyorum! ancak yinede bence! yine penguenler ve yaşlı teyzemizi es geçersek ilkine göre daha vasat diyorum
barisozdemir199608
barisozdemir199608

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi İzledim Ama birincisi kadar ağımlı şahımlı değildi birde biaz garip gelebilir ama film bana çok kısa geldi...Ve alexin anne ve babasını bulması bence bu kadar kolay olmamalıydı bence benden aldıüğı puan:6