Madagaskar,Buz Devri,Shrek..Bu animasyonlar gerçekten her yaşa hitap eden ve iyi vakit geçirmenizi sağlayan neşeli yapımlar. :)Yine çok keyif aldım,kıyas yapma gereği duymadım.İyi seyirler.
1-) Film Animasyon Diye Çocuk Filmi Değil2-) Türkçe Düblaj Olması Eksi Değil Artı (Deneyin Bi Animasyonu Türkçe İzleyin Bide İngilizce Anlıcaksınız Ve TürkçeSeslendirmede Dünyada En Önemli Ülkelerden Birisidir.3-) Evde 3-5 Kişiyle Gülcenize Sinemada 30-40 Kişiyle Gülmek Daha Süper Bence (Benim Gittiğim Salonda Herkes Yarılarak Gülüyodu Yani)Gidin Süper 1,30 Saat Geçirin...
ilk filmden daha eğlenceli olmuş.ana karakterler dışında yardımcı karakterleride kullanmaları keyifli olmuş.penguenlerle maymunların pazarlıgı superdı =)
Bende bu filme 10 üzerinden 10 veriyorum.Anime filmlere karşı hep böle hissederim.Bilmiyorum ama bu film beni çocukluğuma döndürdü.Ve Küçük Alakay hem sesiyle hemde çizmiyle çok sevimli olmuş.Beni beş dakika 10 yaşında bir çocuk edasına büründüran bir film.Sanırım şu an vizyondaki en iyi film :D :D
muhteşem 10 üzerinden 10 arkadaşlar siz madagaskar2den anladığım kadarıyla komedi bekliyorsunuz ama 2. filme aksiyon da katmak isterken gülmeyi azaltmışlar (bunun nedeni Türkçeye çevirenlerde olsa gerek) ayrıca filmde en çok sevdiğim bölüm alexin ve babasının dans sahnesi oldu ayrıca penguenler (büyük ihtimal madagaskar3 çıkacak) yine yüksek oranda new yorka dönemeyecek ki dönerlerse 3te penguenlerin aktif rolu olamaz.