tarantino nun en saçma filmi diyebilirim. bence baltayı taşa vurmakla kalmamış dahada ileri giderse kariyerinide zedeler diyorum. böyle mükemmel bir yönetmenin bunca mükemmel eserlerinden sonra kendisine zarar vermeyi bırakmalı;))
başlangıçta sıradan bir gençlik filmi gibi başlıyor. sabırla izlenirse son yarım saat olaylar belirginleşip senaryo işliyor. başroldeki çocukun performansı ii gerçekten. gençlere verilen mesajda çok güzel. ayrıca bu filmi izledikten sonra vatanım türkiyeyi daha çok sevmeye başiladım. 7/10
Çok büyük beklentilerle izlenmemesi gereken bir film, fakat 'izlenmese de olur diyemicem'. Bence izleyin bir fikriniz olsn çünkü bu filmin adını önümüzdeki birkaç sene daha sıkça duyacağz. (2. bölümü de yakında gelior,bu seferkinin çekimleri pragda gerçekleşti.)
berbat,iğrenç,...bütün kötü sıfatlar bu film için söylenebilir..Filmin türü belli değil...ilk cd erotik tam 16 yaş altı ergenlik çağına girmiş erkek çocuklar için sankii american pie tarzı,2. cd ise wolf creek gibi wahşettttt ...İzlemeyinnn..Ne gereği var ..Mide bulandırıcı..
ya bu kadar boş bir film olamaz. bi kere oyunculuklar rezalet. senaryo rezalet. sadece adam kesmekle türlü saçmalıklarla film iyi olmaz. bu film 5in üstünü haketmiyo. sonuna kadar dayandım bi entresan olay olur diye hakkaten entresan olaylar oluyo sonunda daha büyük saçmalıklar oluyo :)bunun yanında güzel 1 2 tane kız var onlar için izlenebilir :) 1/10
İlk izlenimlerim,kesinlikle orjinal bire seneryasu yoktu...testereyle başlayan akımla beraber böyle filmlere hazırlıklı olmalıyız...film genel olarak izleyiciyi sıkmıyordu fakat,son bölüümdeki intikam sahneleri saçma geldi bana,neredeyse filmdeki tüm canileri öldürecekti...bu filmin 2.si cıkacaksa daha kanlı görüntüler bizi bekliyor eminim...
bu filmi alırken çok merak ederk almıştım ama tam bir düş kırıklığı yaşadım filmin yarısı porno üzerine kurulu ve dier yarısı işkence bu tür filmlerden iireniorum
kesınlıklee sacma bır porno fılmı!!basroldekı cocuk berbatt oynuyo... testere de hıc olmazsa bır msj vardı fakat bunda para ıcın yapılan ıskenceler var o kadar