Son 20 dakikasındaki sıkı gerilim ve vahşet sahneleri dışında pek değerli bir film değil. İlk bir saat oldukça sıkıcı ve amaçsız geçiyor. Filmi son yarım saati kurtarıyor ama bu da pek tatmin edici değil. Yine de izlenebilir. 5/10
Filmi büyük umutlarla izledim. Testere ve Teksas katliamı gibi bende derin izler bırakacağını sanıyordum ama beklediğim kadar kaliteli bir yapım değildi. İşkence sahnelerinden hoşlanıyorsanız izleyin.
bir kere saw'un tarzını takip eden bir film olduğu kesin.ama (ilk saw ile kıyaslarsak) vahşete ve şiddet fantazisine oldukça ağırlık verilmiş ama zaten amaçları şiddetten zevk almak olan bir katiller topluluğunun bir arada olduğu bir yerde bazı şeyleri açıklayabilmek için biraz cüretkar sahneler kullanılmalıdır.sonu da fena olmamış diyorum.açıkçası çok olumsuz eleştiri duydum ama film bana o kadar da kötü gelmedi yalnız bu filmleri yazan senaristlerde böyle duygular var mı bilmiyorum , açıkçası bilmek de istemiyorum ...
tarantino nun en saçma filmi diyebilirim. bence baltayı taşa vurmakla kalmamış dahada ileri giderse kariyerinide zedeler diyorum. böyle mükemmel bir yönetmenin bunca mükemmel eserlerinden sonra kendisine zarar vermeyi bırakmalı;))
İlk izlenimlerim,kesinlikle orjinal bire seneryasu yoktu...testereyle başlayan akımla beraber böyle filmlere hazırlıklı olmalıyız...film genel olarak izleyiciyi sıkmıyordu fakat,son bölüümdeki intikam sahneleri saçma geldi bana,neredeyse filmdeki tüm canileri öldürecekti...bu filmin 2.si cıkacaksa daha kanlı görüntüler bizi bekliyor eminim...
Aslında konu ürpertici veya iğrenç de olsa bunlar muhakkak yaşanıyordur..Filmde de aslında tüm gerçekliğiyle işlenmiş bu bakımdan güzel..
Ama Tarantino'nun yapımcılığında içi boş şiddetler izleyiciyi kendine çekmekten çok itiyor..O yüzden güzelim gerilim güme gitmiş..Midesi kaldıranlar izlesin :)
bu filmi sinemada izledim salon o kadar doluydu ki gören de bişey var sanır hatta en önde yer bulabildik film boyu yaptığım tek şey mısırları sahneye fırlatmak oldu bu kadar saçma bi filme bu kadar izleyici bence çok fazla. ilk bölüm kötüydü ama gerilmek isteyen evde bu filmin 2. bölümünü seyredebilir.
kesinlikle porno mu snuff'mu ne olduğu belli olmayan,ilk filmi ''cabin Fever''den zaten sevemediğim Eli Roth'un uç noktalarda gidip geldiği ama ilk yarısında milletin gözü açılsın ikinci yarıda da midelerini bulandırırız tandanslı,senaryosunda da pek bir hoşluk,zeka tespit edemediğim,başlarındaki tren muhabbetinde de adamla ilgili bir sürü ipucu bulabileceğiniz ve de olayın sonunu kanıtlayan,herhangi bir falsosu olmayan bir film..bu filmden hemen sonra Beyza'nın kadınları'nı izledim ve daha çok zevk aldım,ki filmi sakın ailenizle filan izlemeye kalkmayın,yüzünüz dahil heryeriniz kızarabilir..ayrıca niye bu kadar slovaklar aşağılanmış ve sonunda yine ne yol olursa olsun amerikanlar kazanır muhabbetine girilmiş onu da anlayamadım..kısacası ne korku severler ne de erotik temalı izleyicilerin beğenebileceği bir film derim..ancak merak edenler izlesin yoksa gerisi yalan..
Film seks ve şiddet temasını sonuna kadar sömürüp bir şeyler yapmak istiyor.Bunun sonucunda da izleyicisine değer vermeyen,oldukça ciddiyetsiz bir iş çıkıyor karşımıza.Bu tür filmlere prim vermiş olmamak için,para verip izlememek gerekiyor aslında. 4/10
Bugüne kadar birçok korku ve gerilim filmi izledim ama bunun kadar mide bulandırıcısına rastalamadım. Gerçekten etkileyici bir film. Hele gerçek olabilme ihtimalini düşündükçe mideniz ağzınıza geliyor. Filmde çocukların üç beş şekere, gözlerini kırpmadan adam öldürmesi filmin en çok üstünde düşünülmesi gereken bölümü. Yani iki gün boyunca oturup düşündüm.. izlememenizi tavsiye ederim:) (Ben ilk on ve son on dakikasını tam anlamıyla izledim. işkence bölümlerini ise tam olarak izlediğimi söyleyemem)