Otel
3,3

volkanick
volkanick

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film daha fazlasını hakediyor.insanlığın sapkınlıkta varabileceği noktaları gözler önüne seriyor.eğer dünyanın belli yerlerinde çocuk istismarı nedenli turizmden bahsediliyorsa bu da olabilir..midem bulanıyor.
gokhankocgida
gokhankocgida

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
fılm kesınlıkle super...ancak fılmın ılk 40 dakıkası bence pornografık vede anlamsız tamam gencler ıcın cınsellık 1. sırada olabılır ama bu fılmı herkesın ızleyebileceği dusunulerek yapılmalı...konuyu anlatmak yerıne cınsellık verılmıs.ancak 40dkdan sonra fılm asıl amacına gelıyor vede surukluyor sızı..tam dehset vede korku verılmıs...sevmeyenler ızlemesın ama fılm benım ıcın super...zaten testere bır tarz oldu o yuzden testere geleneğini takıp etmıs ama ozentı kopya değil...devamını ızleycem...8/10 o da konuya geç gırıs ve abartılı cınsellık yuzunden...
galatasarayli-90
galatasarayli-90

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten sürükleyici... Ailecek seyredilecek tipte değil belki ama gerilim severlerin yalnız ya da arkadaş ortamı ile seyredilecilecek türde...
asibol
asibol

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Aşil tendonu kesilen çocuk ayağa kalkmaya çalışmasından sonraki görüntü tam tarantino tarzıydı. Ama ben bakamadım...
buraksolhan
buraksolhan

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Evet gerçektende ilk CD resmen porno ama filmin senaryosu harika

Kızlar süper ama bi tek onlar için izlemeye değer :D
american-idol
american-idol

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
jay hernandez'ın oyunculuğu çok başarılı. film ilk başlarda sıkıcıydı ama sonradan gerçekten çok iyidi
the-rock78
the-rock78

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten son yıllarda izlediğim en iyi en etkileyici filmlerden biri.Anlatmak istedikleri çok farklı.Sıradan bir korku filmi olarak algılamamak lazım.Filmden sonra kimseye güvenemez oldum :) 9/10
haykomancan
haykomancan

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten izledğim iyi filmlerdendi..
insanın içini dışına cıkartabilen bi film =)
2.sinide meraklan bekliyoruz
spike2085
spike2085

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
korku gerilim sinemasının insanların artık yeter dediği teen slasher,doğa üstü güçler,yaratık tarzı filmlerin aksine değişik konusu ve gerçekten izleyeni bayağı bir geren anlayışıyla gerçekten süper bir film.testere ile hostelin konu olarak karşılaştırılmaması lazım;çünki çok farklılar.
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku filmlerinden biriydi. oldukça farklı olmuş. çok beğendim ben.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısı zaten porno gibiydi :D genel olarak da çok önemli olmasa da izlenebilir bi film,kalabalık bi akadaş topluluğuyla sinemada izlenirse özellkile daa da zevkli :) geçer not veriyorum yine de
erh-n
erh-n

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerilim sewerler için çok güzel bir film tavsiye ederim 9/10
fragilegirl
fragilegirl

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İzlerken şiddete doyduran bol kanlı,bol işkenceli,seks ve uyuşturuculu film.Filmde o kadar çok kan ve şiddet var ki,sanki işkence edilen zavallılardan biri gibi hissettim kendimi.Sanırım yönetmen de senaristte,izleyicinin böyle hissetmesi için epey uğraşmış.
Zevk derdine düşmüş gençlerin nasıl tuzağa düşürüldüğünün ve insanların ezik egolarının kurbanı oluşlarının başarılı bir hikayesi.Bence her gencin izlemesi ve ibret alması lazım.Bazen hiçbir şey göründüğü gibi değildir.Klasik olacak ama gerçekler acıtır.
Jay Hernandez süperdi.Özellikle de işkence edildiği sahnelerde ve son tuvalet sahnesinde harikaydı.O anın psikolojisini çok iyi vermiş.Uzun lafın kısası iyi bir film bence.8/10
lovejunkie
lovejunkie

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
açıkcası quentin tarantino yusewmem.yaptığı filimlerin de vasatı aştığını söğlemek zor.bu filimde öleydi.bence testere filimlerinin başarısı üzerine özenilerek çekilmiş ve birazda sexle süslenmis vasat bi filim.
b-ra-ve
b-ra-ve

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu filmden beklediğim herşeyi hatta fazlasıyla buldum. Korktum, heyecanlandım, ürperdim. İşkence sahneleri bir an önce bitsin istedim. Gerçekten çok başarılı bir film. Kan olan sahneler gerçekten çok etkileyiciydi. Eğer kan, işkence, korku, gerilim istiyorsanız izlemeniz gereken tek film budur.
Filmin kurgusu da bana göre yerindeydi. Böyle bir konu, ancak böyle kurgulanabilir.
Film için notum 8/10 oldu. Bir kez daha izeyeceğim.