Otel
3,3

emirgulay
emirgulay

16 Mart 2006 tarihinde eklendi
ya bence film gayet güsel ... her ne kadar filmin ilk yarısında istedinizi alamasanızda (şiddet açısından) ikinci yarısı insanı tatmin ediyo...ama bence öyle herkesin abarttıı gibi mide bulandırıcı şeyler yok.... bu arada film dediim gibi gayet güsel islenmesi gereken bi film fakat bu filmi neden saw ile karşılaştırdıklarını anlamıorum .otel ile testerenin tek ortak noktası içerdikleri şiddet fakat testerede bi kurgu war bu filmde herhangi bir kurgu yok sadece işkence war..... ama dediim gibi yinede isleyin :9
ilkayozturk86
ilkayozturk86

15 Mart 2006 tarihinde eklendi
filmimizin kurgusu gayet güzel kurulmuş dememe rahmen yıne de sankı klasık korku ve gerılım fılmlerının kalıplarının dışına çikamamiş bir kurguya sahip acıkcası tarantınodan daha yaratıcı fbir film beklerdım fakat buna rahmen filmdekı kamera cekımlerı ve gerilim ögeleri cok yuksek duzeyde gerilim filmi sevenlerin hoşlarına gidecek kalıtelı bir film özellikle filmin ikinci yarısında kendinizi adeta filme kaptırıyorsunuz mesela benım gıttigim sinema salonunda sinema severlerin hepsi filmin bir sahnesinde baş rol kahramanımızı alkış yagmuruna tutttu yani acikcasi film guzel 16 yaş üstü herkez izlemelı gerilmeli ve kendini filmin içinde kaybetmeli diyorum iyi seyirler arkadaşlar
engin5200
engin5200

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
filmi oldukça sıradışı buldum..diğer gerilim ve korku filmlerinde tekrar eden öğeler bu filmde yok bu yönden yönetmen izleyiciyi sıkmıyor ve film izleyicinin beklentilerini karşılıyor..izlenmesini tavsiye ediyorum ama 16 yaşından küçük izleyiciler sakın ama sakın gitmeyin...ama kesinlikle gitmeye değer bir film..
gskaltay
gskaltay

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
çoğu kişinin olduğu gibi benimde filme gitme nedenim tarantino isminin olması tabi bu isim beklentileride artırıyo...filme gelince kurgu olarak zayıf fakat korku öğeleri sağlam olan son zamanların en fazla kan gösteren filmi izlemeye değer bir film...
tugruldonmez
tugruldonmez

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film!!! Saw ya da Seven`daki zekice ve mesaj kaygısı dolu cinayetler işleyen süper psikopatlardan benim gibi artık sıkıldıysanız ve sadece ama sadece saf şiddet dolu bir film arıyorsanız bu filmi kaçırmayın, referanslar zaten çok sağlam, Takashi Miike gibi ( kendisi filmi ayrıca varlığıyla filmin bir sahnesinde şereflendiriyor) bu tür filmlerin babası bir yönetmen destek verir de ortaya süper bir şey çıkmaz mı!!! Meraklısı kaçırmasın derim..Bazı kötü eleştirilere aldırmayın, özellikle Ichi the Killer, Versus ya da All Night Long gibi filmleri dünyada izleyen kaç kişi var ki? Popcorn sinema izleyicisinin bu filmden zevk almasını beklemek zaten mümkün değil ama Tarantino`nun adı yüzünden daha populist bir kitleye ulaşacağı da bir gerçek..... Eminim gelecek zaman içinde Evil Dead gibi bir kült filme dönüşecektir.....
Meet-in
Meet-in

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
Film açıkçası beni çok etkiledi.Ben hiçbir filmde bu kadar şiddet sahneleri görmemiştim ve testereden sonra hiçbir filmde bu kadar gerilmemiştim.Ayrıca bu filmi her insan da seyredemez,kendine ve midesine güvenemeyenler bu filme gitmesinler.Bana göre çok başarılı bir film.
royalflush1
royalflush1

13 Mart 2006 tarihinde eklendi
karşımızda temel içgüdüden daha erotik testereden daha sadist bir film war.çok fazla azmış gençlerin azgınlıklarının sonunu anlatıyo. filmde sınır denen bişey yok. erotizmde sınır yok sadizmde sınır yok. bu film sadistlik olarak rob zombie nin cesetler ewiyle çekişir. kusa kusa izlenir kopuk kafa seksi vücutta bulunur dedirten bir film. ama yinede sağlam midesi olanlar izleyebilir.
powder
powder

12 Mart 2006 tarihinde eklendi
Cabin fever dan sonra tüm kötü eleştirilere rağmen benim yere göğe sığdıramadığım ELİ ROT H un ikinci filmi HOS TEL hatta eli roth ta benim gördüğüm geleceği gören iki kişide onu kanatları altına akmış Takashi mike ve q.tarantino.
Eli roth Cabin fever gibi gene olmammış karakterlerin üzerinde yoğunlaşarak standart B film sularında seyredip birazda abartı hikayesiyle tam bir popcorn a dönüştürüyor yapıtını.
*cabin fever bir B-Film di ve hostelde öyle Aslında ciddiye alınmayacak bir yapıt;senaryosu ve yapısı ile ama Roth sadece yapmak istediklerini yapıp izleyiciyi genede bağlamyı ve ilgiyi ayakta tutmayı başarıyor ,hatta öyleki filmdeki gerilim yer yer hitchock filmlerini aratmayacak düzeye erişiyor hatta KA ÇIŞ sahnesi tam bir heyacan bombası.
*gelelim filmin en çok bahsedilen şiddet sahnelerine açıkçası sahneler Tarantino-roth ve mike üçlüsünden beklediğim gibi değildi biraz daha sert bekliyordum ve sanırım DVD sinde bu sahneler daha uzun ve sert olacak, Genede filmdeki şiddetin dozu oldukça yüksek bazı sahnelerde kafanızı çevirmek zorunda kalıyorsunuz oyunculukların kötü olduğunu gözardı edersek biraz olsun bu şiddet sahnelerinin hakkını vermiş oluruz.
Sonuç olarak ROT H cabin fever ın gerisinde kalan B Ü T Ü N D E kötü P A R Ç A D A iyi bir filme imza atmış ama cabin feverda işe yarayan uzun giriş bölümü burada filmin kalitesini düşürmüş genede roth un yeteneği için izlenmeye değer
10/7,5

CAbın fever 10/10
livemovies
livemovies

11 Mart 2006 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim.Filmin ilkarısını hiç beyenmedim bir ara çıkmayı düşündüm ama ikinci yarısını seyredince tüylerim diken diken oldu.Film süper olmasada çok iyi bir film.Ve işkence sahnelerine bayıldım.Film birazda nmide bulandırıcı herkese göre değil.
bilalgulsen
bilalgulsen

10 Mart 2006 tarihinde eklendi
Muhteşem bir gerilim!!! Beni koltuğuma çiviledi diyebilirim. Özellikle gözün kesildiği sahne çok hoşuma gitti. Ama Saw, Saw 2 gibi filmlerin gölgesi altında kalacağa benziyor.. BG