Otel
3,3

haylan-18
haylan-18

20 Mart 2006 tarihinde eklendi
Cinsellik film konusunu oluşturuyor.O yüzden erotik sahneleri fazla bulabilirsiniz.Ama senaryo o kadar zekice yazılmış ki filmin ikinci yarısında gerçekleşecek olan olaylara inanamayacaksınz.Kim ne derse desin korku-gerilim tarzı filmleri seviyorsanız kaçırmayın.
emre3294
emre3294

16 Mart 2006 tarihinde eklendi
film oldukça güzel özellikle son yarım saatte heyecan dorukta.. çoğu filmin uyguladığı sıtratejiyi uygulamış. eğer kötü adam/adamlar dan nefret ettirebiliyorsa güzeldir ki bun da nefret kelimesi yetersiz kalıyor intikam sahnesi çok iyi şiddet ise oldukça gerçekçi izlerseniz pişman olmassınız 10/10 veriyorumki beni eğlendiren her filme bu puanı veriririm
Veli Hamza Şanlı
Veli Hamza Şanlı

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
Filmi az da olsa "Mumya Evi" adlı filme benzetiyorum. Otel filminde deyim yerindeyse, dizlerimin bağı çözüldü resmen. Bu kadar kan görmemiştim. Slovakya'ya karşı eksi niteliğinde bir film olsa da izlemeğe değer bir film ama +18 yaş sınırı var. Oldukça şiddet içeriyor. Bambaşka heyecan arayanlara kesinlikle tavsiye edilir :)
ivanboriysky
ivanboriysky

13 Mart 2006 tarihinde eklendi
bence tarantino amcam yine ustune duseni yapmis.bundan daha wahset dolu bi film daha izlemedim.bu filmi testereyle kıyaslayıp da sonra bu filme kufur etmeyin cunku ikiside ayrı kulvarda koşan muthiş yapıtlar.ilk yari full erotizm dolu olabilir ama her ne kadar oyle olsada eminim herkesin hosuna gitmistir,ama film wahset uzerine kurulu oldugu için bırass erotizmin dozu kaçmış.sıra geldi o muthiş işkenjelere,sadece şunu soyluorum;kurtlar wadisi gbi basit bi dizi filmde yeralan işkenjeler y.o.k. film kesinlikle perfect.................!!!!!!!1
ciscos
ciscos

12 Mart 2006 tarihinde eklendi
Konusu yok diyenlere bir cevap. Slovak mafyası kadınlarla birlikte olmak için gelen yabancıları ağına düşürerek onları iyi para karşılığında parçalamak isteyenlere satıyor. Konu iyi yani... Yalnız filmi pek tok karna izlemeyin derim..........
safiyegumus83
safiyegumus83

12 Mart 2006 tarihinde eklendi
Filim iki bölüme ayrılmış ilk bölüm erotik olarak geçiyor 2. bölüm ise fasla kanlı vahşetli asıl olarak konu alışılmış basit bir konu gibi görünsede daha ii kurgulanarak daha heycanlı bi hale donuşturüle bilirdi. Bunun yanı sıra işkence sahneleri gercek çok iiiddi.. unutulup atlanan kısımlardı.. sonuç olarak vasat bir filimd eğildi bence işkence sahneleri için bile olsa izlenmeye degerdi..
hakaslan
hakaslan

11 Mart 2006 tarihinde eklendi
bu film bi tarantino filmi.kendisinin de dediği gibi herkese hitap etmiyor.eğer benim gibi sizde de korku ve şiddet filmlerini seviyorsanız bu filmi kaçırmayın.
fatomann
fatomann

9 Mart 2006 tarihinde eklendi
Aşırı şiddet hayatın ta kendisidir. Fragmanı doğru dürüst izlerseniz, 'gerçek olaylardan esinlenilmiştir' diye yazıyor orada. Bence mükemmel bir filmle daha karşı karşıyayız. Sabırsızlanıyorum.