august-king
11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Kötü mü desem saçma mı desem bilemiyorum,gerçekten inanılmaz berbat bir filmdi,o değil ’’Çılgın Güzel’’le gönüllerde taht kuran Jay Hernandez Naasıl böyle iğrenç bir filmde oynamış ve kendini harcamış anlamadım.Filmin 2. geliyormuş önyargılı olmak istemem ama bu filmden de devamından da bir şey çıkmaz.
Şiddet, kan ve işkence içeren filmleri beğenmiyorum. Gereksiz, boş, izleyiciye hiçbir mesaj vermeyen filmler ... ''Seçkinler av kulubü'' diye bir oluşum var ise olmaz olsun. Böyle bir kulübe üye olanlar insan değil ancak yaratık olur. İnsanları kandır, tuzağa düşür. Sonra onlara işkence yap, yaptıklarını da birilerine izlet para kazan. Zengin dallamalar da böyle bir oluşumu talep etsin, böyle bir sektör oluşsun. Lanet olsun diyorum .. Serinin üçüncü filmi diğer filmlere nazaran kurgusu değişik, ters köşeye yatıran sahneler var. Üçüncü filmde ders çıkarılabilecek sorular sorulabilir: Mesela, zorda kalsan dostlarını satar mısın?
....bu filmi izledikten sonra sunu soyleyebilirim ki Eli Roth'un sinemanin "s"sinden haberi yok. Son derece gerzek 2 Amerikali gencin yanlarina aldiklari Izlandali ucuncu bir elemanla ciktiklari yolculuk sirasinda, bir oneri uzerine seks deneyimlerini arttirmak uzere uyusturucu da dahil herseyin kaynagi olabilecek Amsterdam'dan Slovakya'ya yol almalari bir kere anlamsiz ve sacma. Slovakya'da kalacaklari otelde karsilarina cikan 2 cekici -ve bir o kadar da basit- kizla ayni odayi paylasan Paxton ve Josh sabah uyandiklarinda kaybolan Izlandali Oli'yi aramakla geciriyorlar gunlerini. Ve ardindan da dehset dolu, mantik sinirlarini zorlayan, estetikten yoksun bir film izlemeye basliyoruz. Eli Roth filmin senaryosunu net'te gozune ili$en gercek bir olaydan esinlenerek yazmis duydugumuza gore. Tarantino da arkadasi bir guzel gaza getirip bunu yazmasini ve cekmesini ogutlemis. Sonra da ortaya basindan sonuna kadar hicbir ozel yani olmayan, sadece i$kenceden zevk alan hasta bir kesimin ilgisini cekebilecek, kucucuk cocuklarin sakizla kandirilip cinayet isledikleri, zerre kadar yonetmenlik becerisi barindirmayan bir film cikmis. Takeshi Miike'ye hayranligini dile getirip filminde de yonetmene kucuk bir rol veren Roth'un saniyoruz ki daha cok film izlemesi ve "sinema nedir?" diye oturup kendisine sormasi gerekiyor sanirim. Ayrica tum bir milletin polisinden vatandasina kadar boyle bir filmle kotulenmesi kabul edilebilecek gibi degil. Herhalde zamaninda yaptigi bir Slovakya gezisinden cok kotu anilarla vatanina donen Roth, bir sekilde intikamini "Hostel" ile almaya karar verdi diye dusunmeden edemiyorum...(1/10)
Böylesine berbat ötesi film nasıl olur da 7 puan toplar ben gerilim,vahşet hastası biriyim ama otel acayip baydı 2. de 1 kadar berbat.konusunda mantıksızlık hatsafhada.organ mafyaları bile böyle yöntemler yapmıyordur.
Vahşet kan dehşet istiyorsanız "Evil Dead" filmide tam size göre. Yinede vahşet kan dehşet görmek yetmedi, ayrıca 'Kasaplık Mesleği Uygulamalı Eğitimi' almak istiyorsanız bu "Hostel" denilen bir anlam ifade etmeyen filmde tam size göre yoksa boşverin kesilmeyi biçilmeyi... Bu filmi "Saw" gibi bir filmle karşılaştırmak öncelikle Testere&Jiksaw'a hakarettir ona göre...
korkuyla iğrençlik arasında fark vardır kan,organ bunlar korkutmadı beni sadece midemi bulandırdı ayrıca gereksiz cinsellik vardı amerikan pastasında bile bu kadar seks sahnesi yok bence gayet kötü bi filmdi tavsiye etmem
ya bu kadar boş bir film olamaz. bi kere oyunculuklar rezalet. senaryo rezalet. sadece adam kesmekle türlü saçmalıklarla film iyi olmaz. bu film 5in üstünü haketmiyo. sonuna kadar dayandım bi entresan olay olur diye hakkaten entresan olaylar oluyo sonunda daha büyük saçmalıklar oluyo :)bunun yanında güzel 1 2 tane kız var onlar için izlenebilir :) 1/10
filmde beni şaşırtan hçbir şey olmadığı gibi son derece gişeye yönelik çekilmiş olması da sinirimi bozdu. filme dair olumlu tek bir izlenimim bile yok.filmin iki yarısı da ayrı temler işleyerek resmen her kesime hitabedelim amacı güdülmüş.amaçsız konuyu desteklemeyen sahneler vardı.beğenmedim.
Bir film vücudunuzun hangi bölgesini uyarıyorsa o derece iyidir. İlk yarısı belaltı, ikinci yarısı midemi uyaran, daha üst bölgelere çıkma kaygısı taşımayan bir filmi beğenemem. Sinemada sansüre kesinlikle karşıyım, fakat bu tür filmler için özel olarak düşünülmeli. Yönetmenin dediği gibi sınırlar yeniden çizilmeli ama aksi yönde.
filme korku demek için hiç korku filmi izlememiş olmak lazım galiba başroldeki elemanın işkencehaneye düşüşünden ordan kaçışına kadar olan süre dışında herhangi bir korku öğesi içermiyor ve ayrıca çok iğrenç izlemesi zor gibi beyanlar verenler var,ben filmde bi parmak kesme sahnesi dışında iğrenç bir yer göremedim ha bide işe yaramaz parçaları fırında yakan adamın olduğu sahne,sanki böyle adamlar hep kuazemodoya benzemeliymiş gibi yine kambur hayatın sillesini yemiş tipli iri yarı bi adam.kısaca ne tarantino nede miike bu filmi kurtarmaya yetmez eli roth sa zaten varmı yokmu belli bile değil,slovak toplumunu aşşağılayıcı olduğunuysa pek önemsemiyorum korku filmindeki ırkçılığı milliyetçiliği kim umursarki
yönetmen aslında çok güzel bir konu bulmasına rağmen galiba senaristinde zavallığından olsa gerek filmin içine etmişler.. arkadaşlar hayatımda izlediğim en berbat 5 filmden birisi. sırf yakın çekim kan, şiddet sahneleri var diye bu filme iyi diyenlere de şaşıyorum. bu arkadaşların yaşları çok ufak galibaki filmden epey etkilenmişler. ben bir korku filminde mutlu son aramamki illa mutlu son olsun diye bu kadar mantıksızlığı bir araya getiren senaristede pes doğrusu. tarantinonun eli var bu filmde diyenler buyursunlar değerli vakitlerini harcasınlar bu filmle..
berbat,iğrenç,...bütün kötü sıfatlar bu film için söylenebilir..Filmin türü belli değil...ilk cd erotik tam 16 yaş altı ergenlik çağına girmiş erkek çocuklar için sankii american pie tarzı,2. cd ise wolf creek gibi wahşettttt ...İzlemeyinnn..Ne gereği var ..Mide bulandırıcı..
gene tarantinonun sonu olmayan filmlerinden biri. organ mafyası hesabına anlatıyor bişiler film ama... film i hiç izlememiş biri bu filmi merak ediyosa hiç boşuna merak etmesin. kesilen parmaklar ve çıkan gözlerden başka bişiy bulamaz filmde. amaçsız bi son var gene. hangi amaçla bu filmi yaptıklarını merak ettim gerçekten?! hadi saw(testere) filminde bişiler merak uyandırıyodu özellikle birinci film. muhteşem bi kurduya sahipti saw. ama bu film niye yani?!