Otel
3,3

Veli Hamza Şanlı
Veli Hamza Şanlı

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
Filmi az da olsa "Mumya Evi" adlı filme benzetiyorum. Otel filminde deyim yerindeyse, dizlerimin bağı çözüldü resmen. Bu kadar kan görmemiştim. Slovakya'ya karşı eksi niteliğinde bir film olsa da izlemeğe değer bir film ama +18 yaş sınırı var. Oldukça şiddet içeriyor. Bambaşka heyecan arayanlara kesinlikle tavsiye edilir :)
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Slovakya ya gitmeye korkacak insan!...
Ilknur K
Ilknur K

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
’içerisi nasıl bir yer? çok fazla para harcaman geren bir yer’işte bu noktada herşey anlamlaşıyor. bu filme gereksiz diyen arkadaşlar gerçek hayattan çok uzakta. maalesef bu film gerçek hayatın hatta şu an bile yaşanmakta olanların beyazperde versiyonu. ilk sahnelerdeki cinsellikler sadece bu işlerin nerden nereye vardığını anlamanız için uzun tutulmuştur. birde oyunculara ısınalım ki daha fazla etkilenelim diye. o yüzden sert yorum yapıp koskaca filmi tek kelimede mahvedeceğinize biraz düşünün derim.
ozanceyhun
ozanceyhun

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir senaryo ve çok iyi bir film. Tarantino parmağı kendini hissettirmiş.
Burakrises
Burakrises

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
fragmanı filmin kendisinden daha güzel.Bakın ben şu anakadar kaç tane korku filmi izledim sayamam gerek zombi filmri olsun varpir filmleri hatta katil filmleri vs. ancak hiçbiri bu film kadar beni korkutmuyor. özelliklede o kızın suratını görünce ve gözünü kestiği andan itibaren ben bembeyaz oldum bide içinden sarı su gelince kendimden geçtim zaten.makyajlar,oyunculukları herşeyi mükemmel..Film hakkında şu ana kadar bu sitede yazılanların tamamına katılıyorum.filmin vcdsi var izlemek istediğimde 2. CDyi takıp izliyorum. 1. sinde ne olduğunu herkez biliyor o yüzden. sonlarına doğru daha güzel sırf o sahnele için 10/8 filmin sırf başları yüzünden 2 puan kırıyorum.Saw filmin ailecek rahatlıkla izliye biliyoruz tüm halk dvdsini takıp izliyoruz ama bu filmde malesef böle bişey yapamıyorum.
ismet-ar
ismet-ar

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izleyin süper
haylan-18
haylan-18

20 Mart 2006 tarihinde eklendi
Cinsellik film konusunu oluşturuyor.O yüzden erotik sahneleri fazla bulabilirsiniz.Ama senaryo o kadar zekice yazılmış ki filmin ikinci yarısında gerçekleşecek olan olaylara inanamayacaksınz.Kim ne derse desin korku-gerilim tarzı filmleri seviyorsanız kaçırmayın.
emre3294
emre3294

16 Mart 2006 tarihinde eklendi
film oldukça güzel özellikle son yarım saatte heyecan dorukta.. çoğu filmin uyguladığı sıtratejiyi uygulamış. eğer kötü adam/adamlar dan nefret ettirebiliyorsa güzeldir ki bun da nefret kelimesi yetersiz kalıyor intikam sahnesi çok iyi şiddet ise oldukça gerçekçi izlerseniz pişman olmassınız 10/10 veriyorumki beni eğlendiren her filme bu puanı veriririm
womenaglex
womenaglex

19 Haziran 2008 tarihinde eklendi
korktuğum filmlerden birisi herkese tavsiye ederim senaryo müthiş yönetmene saygılar oyunculara tşk ederim kurgu süpper
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu filmi kan ve cinsellik olarak kesinlikle görmemek lazım çok ders verici bir film yorum olarak kendinize de uyarlayabileceğiniz bir film ben açıkçası konusuna bayıldım desem yeridir eğer bir şeye fazla emek vermeden ulaşabiliyorsanız arkasında bir şeyler aramak lazım olduğunu belirtiyor ve de bu tür sadist insanların varlığını da ortaya koymuş bir film gerçeklik payınında olduğuna inanıyorum konu bakımından sinema tarihinde bir ilk ve kült 2.sinin konusunu okudum ama bunun yerini dolduracağını hiç zannetmem 10/10 tebrikler tarantino ve roth
Burak T
Burak T

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi. Konusuda mantıklı. Yanlız aile ile izlenmez ilk cd si pornodan farksız.
Ceyhun Ozan
Ceyhun Ozan

5 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Korku filmlerine yeni bir soluk getirmişti zamanında. Ardından bir sürü işkence filmi çekildi ancak hiçbiri tutmadı. İlkler her zaman güzeldir...
nilay-eren78
nilay-eren78

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Otel çok güzel bir film.İçinde vahşet gerilim kan her şey var.Ben çok beğendim.Hiç pişman değilim izlediğime..İkincisi de çekiliyormuş merakla bekliyorum.
y-ysmates
y-ysmates

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
konu oyuncularr süperdiii ..
caner205
caner205

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi yeni izledim
ve gerçekten de çok beğendim
evet filmin ilk yarısında umarım annem odaya girmez dedim ama
ikinci yarısı gerçekten muhteşemdi
sokak çocuklarının bir sakıza neler yapabildikleri de gerçekten ilginçti.
ama filmde şu kısım da şüphede kaldım
zenginler zevk için insan mı öldürürüyor yoksa bu bir organ mafyası mıydı?
yoksa her ikiside miydi?
her neyse ben bir erkek olarak filmin ilk yarısınıda ikinci yarısınıda çooooooook beğendim:)
ama kızların benden farklı düşündüğüne eminim. ayrıca filmin ilk yarısı avrupa muhabbetleri tadındaydı. izlemenizi tavsiye ederim