Otel
3,3

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Slovakya ya gitmeye korkacak insan!...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısı zaten porno gibiydi :D genel olarak da çok önemli olmasa da izlenebilir bi film,kalabalık bi akadaş topluluğuyla sinemada izlenirse özellkile daa da zevkli :) geçer not veriyorum yine de
jamesbond-2
jamesbond-2

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzeldi valla benim hoşuma gitti ama herkes sevmez çünkü çok şiddet var kan görmeye dayanamıyorsanız uzak durun ama eğer bu türden hoşlanıyorsanız izleyin.
Ilknur K
Ilknur K

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
’içerisi nasıl bir yer? çok fazla para harcaman geren bir yer’işte bu noktada herşey anlamlaşıyor. bu filme gereksiz diyen arkadaşlar gerçek hayattan çok uzakta. maalesef bu film gerçek hayatın hatta şu an bile yaşanmakta olanların beyazperde versiyonu. ilk sahnelerdeki cinsellikler sadece bu işlerin nerden nereye vardığını anlamanız için uzun tutulmuştur. birde oyunculara ısınalım ki daha fazla etkilenelim diye. o yüzden sert yorum yapıp koskaca filmi tek kelimede mahvedeceğinize biraz düşünün derim.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film seks ve şiddet temasını sonuna kadar sömürüp bir şeyler yapmak istiyor.Bunun sonucunda da izleyicisine değer vermeyen,oldukça ciddiyetsiz bir iş çıkıyor karşımıza.Bu tür filmlere prim vermiş olmamak için,para verip izlememek gerekiyor aslında. 4/10
Chev
Chev

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Ailenizle yada bayan arkadaşlarınızla izlenecek bir film değil ama ne de olsa Eli Roth 'Tarantino nun çırağı' izlemeye değer..
Demirtas
Demirtas

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film hakkında söylenecek ilk şey herhalde filmin kurgusu ile ilgili olmalı. Film öyle bir şekilde kurgulanmışki adeta iki ayrı film seyrediyorsunuz. Birinci yarı başka bir film, ikinci yarı bambaşka. Bir çok arkadaşında bahsettiği üzere ilk yarı içi boş, cinsellik üzerine çekilmiş gençlik filmleri gibi duruyor. Filmi bir korku filmi, bir gerilim filmi niyetiyle izlemeye başlayanlar şaşırıyor açıkçası. Çünkü bu ilk yarının korku ve gerilimle alakası yok. Film ikinci yarı başka bir kimliğe bürünüyor. Ama bana göre ikinci yarınında korkuyla ilgisi yok. Tamamen kesip biçmeye yönelik, ortalığı kan gölüne çevirmeye yönelik sahneler. Korkutmuyor. Sadece midesine güvenmeyenler için sakıncalı diye düşünüyorum. Vasat bir film.
ozzy-badd
ozzy-badd

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
erotik sahneleri gereksiz ve rahatsız edici buldum :( ... ama genel olarak bakarsak eli yüzü düzgün , insanı sıkmayan , başarılı bir gerilim filmi ...gerilim filmlerinde bol bol kan görmeyi sevenlere öneririm :) ... 10/6 ...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

1 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Vahşet, dehşet, korku, gerilim, dram, erotizm bir arada. Çok çok güzel olmasa da iyi bir korku - gerilim filmi...
Burakrises
Burakrises

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
fragmanı filmin kendisinden daha güzel.Bakın ben şu anakadar kaç tane korku filmi izledim sayamam gerek zombi filmri olsun varpir filmleri hatta katil filmleri vs. ancak hiçbiri bu film kadar beni korkutmuyor. özelliklede o kızın suratını görünce ve gözünü kestiği andan itibaren ben bembeyaz oldum bide içinden sarı su gelince kendimden geçtim zaten.makyajlar,oyunculukları herşeyi mükemmel..Film hakkında şu ana kadar bu sitede yazılanların tamamına katılıyorum.filmin vcdsi var izlemek istediğimde 2. CDyi takıp izliyorum. 1. sinde ne olduğunu herkez biliyor o yüzden. sonlarına doğru daha güzel sırf o sahnele için 10/8 filmin sırf başları yüzünden 2 puan kırıyorum.Saw filmin ailecek rahatlıkla izliye biliyoruz tüm halk dvdsini takıp izliyoruz ama bu filmde malesef böle bişey yapamıyorum.
volkanick
volkanick

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film daha fazlasını hakediyor.insanlığın sapkınlıkta varabileceği noktaları gözler önüne seriyor.eğer dünyanın belli yerlerinde çocuk istismarı nedenli turizmden bahsediliyorsa bu da olabilir..midem bulanıyor.
emreavcar
emreavcar

11 Mart 2006 tarihinde eklendi
....bu filmi izledikten sonra sunu soyleyebilirim ki Eli Roth'un sinemanin "s"sinden haberi yok. Son derece gerzek 2 Amerikali gencin yanlarina aldiklari Izlandali ucuncu bir elemanla ciktiklari yolculuk sirasinda, bir oneri uzerine seks deneyimlerini arttirmak uzere uyusturucu da dahil herseyin kaynagi olabilecek Amsterdam'dan Slovakya'ya yol almalari bir kere anlamsiz ve sacma. Slovakya'da kalacaklari otelde karsilarina cikan 2 cekici -ve bir o kadar da basit- kizla ayni odayi paylasan Paxton ve Josh sabah uyandiklarinda kaybolan Izlandali Oli'yi aramakla geciriyorlar gunlerini. Ve ardindan da dehset dolu, mantik sinirlarini zorlayan, estetikten yoksun bir film izlemeye basliyoruz. Eli Roth filmin senaryosunu net'te gozune ili$en gercek bir olaydan esinlenerek yazmis duydugumuza gore. Tarantino da arkadasi bir guzel gaza getirip bunu yazmasini ve cekmesini ogutlemis. Sonra da ortaya basindan sonuna kadar hicbir ozel yani olmayan, sadece i$kenceden zevk alan hasta bir kesimin ilgisini cekebilecek, kucucuk cocuklarin sakizla kandirilip cinayet isledikleri, zerre kadar yonetmenlik becerisi barindirmayan bir film cikmis. Takeshi Miike'ye hayranligini dile getirip filminde de yonetmene kucuk bir rol veren Roth'un saniyoruz ki daha cok film izlemesi ve "sinema nedir?" diye oturup kendisine sormasi gerekiyor sanirim. Ayrica tum bir milletin polisinden vatandasina kadar boyle bir filmle kotulenmesi kabul edilebilecek gibi degil. Herhalde zamaninda yaptigi bir Slovakya gezisinden cok kotu anilarla vatanina donen Roth, bir sekilde intikamini "Hostel" ile almaya karar verdi diye dusunmeden edemiyorum...(1/10)
ilsalaron
ilsalaron

12 Mart 2006 tarihinde eklendi
Çok garip ve bir o kadar kafanızda soru işaretleri olacak bir film. Bu film hakkında neler yazıldı neler, sanırım benim gibi herkesin beklentisi çok üst düzeydeydi, en azından korku ve vahşet adına. Öyle bir filmle karşı karşıya kaldık ki, acaba biz başka bir film mi seyrediyoruz dedim içimden. Filmin ilk yarısı, hiç mi hiç yorumlarla bağdaşmayan, son derece geyik seks sekansları bol olan, zaman zaman gülebileceğiniz, bırakın korkuyu gerilimin g’si bile olmayan, amatör oyuncuların hakikaten çok kötü ötesi performansıyla geçen bir film. Filmin ilk yarısında (fuayede) seyirciler de düşüş oldu. Kendime kendime üstat Tarantino böyle bir filme nasıl imza atmış derken, bir ikinci yarı var ki adeta sanki başka bir film var karşımızda. Testere filmini (1’den bahsediyorum, 2’incisi fiyaskodur) aratmayan hatta çoğu sahnelerin daha vahşi olduğu, tam da Tarantino’nun tarzı olan bol kanlı bir film vardı karşımızda, tam da tipik amerikalıların dediği 'snuff' filmine uyuyordu. Ancak bu yarıda Yönetmen işkence ve öldürme sahnelerinin dozunu ayarlayamamıştı bazı sahneler sanki makaslanmış ve bazı sahneler tam usturuplu seyircilere gösterilmişti. Özellikle son 20 dakikası filmin hakikaten müthiş sahnelerle dolu. Ama bu film bana şu soruyu sordutuyor: Bu filmdeki bazı işkence sahneleri tam gösterilmiyor, filmin Slovakya’da ve Çek Cumhuriyeti’nde gösterimi yasaklatan sebeplerden biri olan Slovak oyuncuların çekce konuşması (tabii çekce bende bilmiyorum ama) ama sahnelerde görülmüyor, yani bu oyuncular kendi aralarında bile yerel dilde konuşmuyorlar. Benim tahminim bu filmin iki kopyası var ve bize gelen acaba makaslanmış hali olabilir mi, yahut bizimkiler ne şiş yansın ne kebap burada filmi makaslamış olabilirler mi? Zira, filmden önce okuduklarımla seyrettiğim film hiç mi hiç uymuyor. Saygılar.
naked-soul
naked-soul

2 Nisan 2006 tarihinde eklendi
bence film olduğundan fazla karalandı...çok büyük umutlar bağladığı bir filmdi ancak tam olarak beni tatmin ettiği söylenemez yanlız bu filmin vasat olduğu anlamına da gelmiyor.tarantinonun yapımcılığını üstlenmesi zaten beni izlemeye sevk etmişti ancak okuduğum bi çok yorum beni bu konu hakkında biraz daha düşünmeye itti ama sonuçta gittim. her ne kadar bayılmasam da beğendim.film için fazlaca erotik diyorlardı,bu bir gerçek ama öyle abatılmıştı ki ben nerdeyse 40 dakika boyunca açık görüntülerle karşılaşacağımı sanıyordum ve ikinci yarıdan sonra kesinlikle hiç böyle bir sahe bile yoktu.daha iyi bir film bekliyordum.sonuçta şiddet sahneleri bazen korkutmaktan çok mide bulandırabiliyor. izleyin ve kararı siz verin7/10
potasyum
potasyum

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu film sadece içinde şiddet ve erotizm barındıran bir film değil.İzlerken önyargılıysanız eğer filmin verdiği mesajı anlamakta zorluk çekeceksiniz.Filmde insanların nasıl canavarlaştığını,tatmin olabilmek için insanların neye dönüştüğünü harikulade anlatan bir film bana göre.