güzel,eğlenceli ve sıcak bir film.. insanın restoranda aşçı olası geliyor.. :D mutfağı çok güzel yansıtmışlar.. küçük kızın dramı çok iyi işlenmiş.. oyunculuklar harika.. ailece izlenebilecek bir film.. iyi seyirler../9
Aşk Tarifi, bana kalırsa uzun uzadıya yorumlanacak bir film değil. Tipik bir Romantik/Komedi filmi. Her ne kadar künyesinde Romantik/Dram yazsa da aslında bir Romantik/Komedi. Türünün diğer örneklerinden ne bir eksiği var ne de bir fazlası. Şüphesiz filmin en büyük en artısı Catherine Zeta-Jones. Jones’in yanında Hollywood’un aslarından Aaron Eckhart ve Little Miss Sunshine’nin yıldızı Abigail Breslin de mevcut. Yani kadrosu oldukça iyi bir film.Bilirsiniz, bu tür filmler genelde kafa dinlemek, iyi vakit geçirmek için izlenir.Aşk Tarifi de bu beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Güzel ve eğlenceli bir film...
jones için iyi bir deneyim olmuş tek başına bir filmi sırtlamak. ve bu şekilde bir filmi. film daha çok psikolojik ruh halini geçişleri bence çok güzel olmuş. sadece romantizm olsun gidip eğleneyim aksiyon göreyim diyorsanız iyi bir tercih değil ama oyuncuyu izlemek istiyorsanız. bence süper. konunun ağır olmaması oyunculuğu ön plana itmiş. ve hakkını vermiş. jones bu film için bir restaurantın mutfağında 6 ay çalışmış :)
bende aaron eckhart'ın yerinde bende en az onun kadar zeta jones u dudağından öperdim.Filmin geneline bakınca ise az ilerleyen çok da fazla akıcı konusu olmayan bir yapım.Yani başrol oyuncuları iyi ama film kötü