Buluşma Olayı
2,4

kadir503
kadir503

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
'Scary Movie' tarzı olan, kopyası da diyebiliriz fakat onun seviyesine kesinlikle ulaşamayan bir film. Baştan eğlenceli bir filme benzese de daha sonra eğlencelik bir filmden çıkıp sıkıcı bir hal alıyor. Son 45 dakika neredeyse hiç espiri yok daha doğrusu var da ancak 5 yaşındaki çocuğun gülebileceği tarzdan. Kısacası izlemezseniz daha iyi olur. İzlemek için tek neden 'Scary Movie' tarzı olduğundan merak edebilirsiniz bence bu bile izlenmesi için bir neden sayılmaz. Eğlenmek için izleyeyim derseniz vakit geçirmek için lesinlikle daha eğlenceli filmler mevcut.
aknagyerla
aknagyerla

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceliydi yaaa özelliklede kızın modifiye olduğu,cüceden buluşmayı öğrenişi,itfaiyecilere yaptığı şov süperdi bence çok eğlenceli bir film
ismet-ar
ismet-ar

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kim ne derse desin çok güzel we zevkli bi film scary movie kadar olmasada
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

20 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
büyük bütçeli iş yapmış filmleri ti’ye almak yeni bir şey değil ama bu seferki konu daha önce denenmiş bir tür olan romantik-komedi ler olunca eğlence dozuda yüksekti filmin.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmler tii ye alınmış ama biras fazla abartılı olmış bi yerden sonra insan bunalıyo. 10/6
iste-budur
iste-budur

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
tam bir sulu komedi.bazı yerlerde iğrendiren,bazı yerlerde güldüren,bazı eyrlerde şaşırtan türünün örneği.türünün en iyilerinden biri bile diyebiliriz.ama ben bu türü sevmiyorum maalesef.
seher-parsana
seher-parsana

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
komedi türüne bence iyi bir örnek...çok güldüğüm yerleri oldu...boş vakit değerlendirmeye birebir...
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ne bilim yorumu nasıl yapcam yani romantik komedileri harmanlayıp komiklik yapmak istemişler saygı duyalım komikti ama sade ve şaçma yerleride wardı saydım ttam 26 filmle dalga geçti komedi istiyosanıız izleyin derim
chili-himi
chili-himi

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
burdaki kötü yorumları dikkate almadan filmi izlediim için çok pişmanım çünkü tam bi vakit kaybıydı..haklısınz..
strnghold
strnghold

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iğren film zamanı boşa harcadım
cagatay22
cagatay22

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlemek için ilk önde dalga geçtiği filmleri izlemeniz gerek kotü deiyen arkadaşlar muhakkak o filmleri izlemeden gitmişlerdir doğal olarak saçma bulmuşlardır.aynen korkuç bir film gibi zaten onun yazarları yapmış.dalga geçtiği filmleri mutlaka izleyin ondan sonra date movie izleyin.kesin begeniceksiniz.gülmekten bayıldım ben.
toblerone91
toblerone91

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben çok beğenmedim.sadece en baştaki dans sahnesinde ve ızın düğün dansı hazrlığı sırasında koptum.çok abartılı ve bazı yerleri mide bulandırıcı.tam bir hayal kırıklığı.danslardan dolayı 10-4 .
denizilke2
denizilke2

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gönül isterdiki daha kötü filmler de izlemiştim demek ama ne fayda
boc3k
boc3k

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmde bahsi geçen ve ti'ye alınan tüm filmleri izlediğim halde bu filmi hiç beğenmedim...sadece kötü..10/5
ali-kara96
ali-kara96

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bir kaç yer hariç hiç bir yerde gülmedim.hayatımda izlediğim en kötü filmdi.çok bayat espriler vardı.