Buluşma Olayı

basit yavan insanı sıkan bir film zaman kaybı 0,5/5
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin yüzkarası ’’Scary Movie’’ serisinden sonra bi de üstüne ’’Date Movie’’ izlemek benim gibi ’’sinema’’severler için işkenceden de beter bir hal alıyor gerçekten.Konu bütünlüğü bakımından ’’Reyting Hamdi’’ kadar bile olmayan ’’Date Movie’’ ne yazık ki öncülerinin kötü bir taklidi olmaktan da öteye gidemiyor.
cnksy
cnksy

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Öyle bir komedi filmi düşününki ''Babam ve Oğlum'' bile daha komik.İşte bu film böyle bir ''Komedi''!!
toblerone91
toblerone91

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben çok beğenmedim.sadece en baştaki dans sahnesinde ve ızın düğün dansı hazrlığı sırasında koptum.çok abartılı ve bazı yerleri mide bulandırıcı.tam bir hayal kırıklığı.danslardan dolayı 10-4 .
depp90
depp90

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok saçma bi film zaman kaybı
hiko87
hiko87

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ya alay etme benimle yönetmen kardaşim ne bu film ya bıktık başarılı filmlerele alay edip gişe rant sağlama işine birazda gerçekten senaryosu olan bir filmler çekin kardeşim ne bu film şimdi ne anlatıyor söyleyin bana bıktık ya tamam korkunç bir film başarılıydı ama bunun gibi 100 tane film çekmek nedir yazık...