Buluşma Olayı
2,4

dolunay1903
dolunay1903

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film gerçekten oldukça eğlenceli neden bu kadar az puan almış anlamıyorum.Bundan çok çok daha kötü filmler hatta daha seyredilmeden sırf oyuncularına bakıp oylanıyo!!Tabi film içinde dalga geçilen filmleri daha önce izlemediyseniz esprilerden anlamayabilirsiniz!!Sanırım bir çok kişi bu yüzden filmi komik bulmuyor.Mesela filmin bir sahnesinde Polly Gelince filmiyle dalga geçiliyor.Filmi birlikte izlediğim yiğenim bu filmi daha önce izlemediği için bu sahneyi iğrenç buldu ama ben çok eğlendim!!iyi vakit geçirmek ve gülmek için kesinlikle seyredin derim..
aknagyerla
aknagyerla

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceliydi yaaa özelliklede kızın modifiye olduğu,cüceden buluşmayı öğrenişi,itfaiyecilere yaptığı şov süperdi bence çok eğlenceli bir film
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

20 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
büyük bütçeli iş yapmış filmleri ti’ye almak yeni bir şey değil ama bu seferki konu daha önce denenmiş bir tür olan romantik-komedi ler olunca eğlence dozuda yüksekti filmin.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmler tii ye alınmış ama biras fazla abartılı olmış bi yerden sonra insan bunalıyo. 10/6
seher-parsana
seher-parsana

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
komedi türüne bence iyi bir örnek...çok güldüğüm yerleri oldu...boş vakit değerlendirmeye birebir...
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ne bilim yorumu nasıl yapcam yani romantik komedileri harmanlayıp komiklik yapmak istemişler saygı duyalım komikti ama sade ve şaçma yerleride wardı saydım ttam 26 filmle dalga geçti komedi istiyosanıız izleyin derim
bur-ach
bur-ach

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence iyi bir film değil ama boş vakti olanlar izleyebilir.