Filmi bugün isledim ve çıktıktan sonra, o kadar etkilenmiştik ki arkadaşımla hede hödö şeklinde saçmalayıp konuşmayı bile beceremedik:) Bütün film boyunca azınız açık islionuz, sihir herkesin ilgisini çeker zaten bu yüzden onlar numaralarını yaparken siz de hayretler içinde bakıyorsunuz. Michael Caine in özellikle sihrin aşamalarını anlatan anlatımı muhteşemdi. film boyunca sihirbazların birbirlerinin numaralarını öğrenmek için ne gibi psikopatlıklara başvurdunu görüyorsunuz. Sahnede yaptıkları diil de asıl sırları örenmek için yaptıkları numaralara şaşıp kalıyorsunuz. uzun olmasına rağmen baştan sona sıkılmadan izleniyor, özellikle sonlarında "noluo ya" şeklinde tepkiler verebilirsiniz. Michael Caine in sölediği şu söz filmi isleyenlerin durumunu çok iyi tanımlıyor: "sırrı arıyorsunuz ama bulamayacaksınız; çünkü siz öğrenmek istemiyorsunuz, kandırılmak istiyorsunuz." Çok feci kandırıldık:) biraz daha kassa Christopher Nolan, yılın en iyi filmi olabilirmiş. 9/10