Prestij
4,6

efsanezek
efsanezek

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sadece ve sadece muhtesem..sınemayı gercekten seıyorsanız bunu kesınlıkle izleyin
Erhan Aydın
Erhan Aydın

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
son yıllarda böylesine mükemmel böylesine etkileyici büyüleyici baştan sona nefes nefese bırakan muhteşem finaliyle vayyyyyyyyyy beeeeeeeeeee dedirten bir film izlemedim.Klasikler arasında yerini almıştır
serkanyildiz86
serkanyildiz86

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmin sonunu bir türlü getiremedim.3 kez izledim hep 30.dk sında ya sıkıldım kapattım yada uyudum.

Çünkü film çok yavaş.
sedathut
sedathut

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmin Başında duyacaksınız "dikkatli izliyormusun" kelimesini. Kesinlikle yönetmen bunu bizler için defalarca tekrarlatmış. Film boyunca yüzümüzden şaşkınlık ifadesi gitmeyecek bir yapıt. Çok hızlı ilerleyen karmaşık bir yapıt ama zekice kurgulanmış ayrıntıların önemi inanılmaz.Bence gözlerinizi kırpmadan izleyin
Yönetmen bizi şaşırtacağına okadar eminki bazı sahneleri gözümüzün içine sokmasına rağmen yinede olayı çözmek imkansız.Benden 9 puan almazsa üzülürüm...
zapher-21
zapher-21

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
amerikan akademisi adam gibi kararlar verse,bu filmin kesin oscar alması gerekirdi.bundan daha iyisi bitek fight clubtır herhalde.christian baleı izlemeye devam edin bu oyuncuda çok şey var.
joker-ant-53
joker-ant-53

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Donup Kalmak isteyenler buyrun...
symi1954
symi1954

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
scott1207 adlı arkadaşa cevap olarak yazıyorum..

Bu filmi izlemeyen ama gene de siteden film hakkında fikir almak için siteye başvuran biri olarak seni Atilla Taşa benzetiyorum güzel kardeşim.. Copperfieldin şovunun sırları söyleyip nasıl insanları kendine olumsuz baktırdıysa, scott1207 güzel kardeşim filme olan bütün ilgimi kaçırabildiğin için bende sana aynı engin duygular ile selamlıyor gözlerinden öpüyorum..
mixedblood26
mixedblood26

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
süper bi film sakin kafa ile izlemenizi öneririm izledikten sonra kafanız karışacak beyniniz çalışmaya başlayacak parçaları teker teker birleştirmeye başlayacak ve daha iyi anlamak için bi daha izlemek isteyeceksiniz eminim
ahmetkoca35
ahmetkoca35

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bi kere bu filmin bilimkurguyla ne alakası var anlamadım.Filmde sahneler kesik kesik.Bi geçmişe gidiyor,birden başa dönüyor,tekrar günümüze geliyor vs vs...
Uyuklamıştım sinemada.Begenenler çok fazla ama ben pek begenmedim.Çok kopukluk vardı filmin içinde.
turk14531923
turk14531923

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Böyle bir yönetmen olabilir mi? Harika işler çıkarıyor Memento(seyrettiğim en iyi film),Prestige,Batman Begins ve tabiki Dark Knight bence hepsi 10 puanlık filmler.Yeni filmlerini sabırsızlıkla bekliyorum
dra-kula
dra-kula

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin sonu güzeldi. itiraf etmeliyim ki anlamam için filmi 2 defa sarıp tekrar baktım.oysaki filmin başında dikkatli bakıyormusun diyede uyarmıştı.daha adamlar ne yapsın? biraz işleniş şekli itibariyle ağrı olmuş.herkes tarfından sevilmeyebilir ama izlenmesi gereken bir film.filmin sonunu yazmamak amacıyla izleyen arkadaşlar için üstü kapalı olarak sormak istiyorum. hapisanede idama mahkum olan kişiden nasıl bu kadar kolay vazgeçildi? ayrıca 'boren' in sırrının diğerleri tarafından fark edilmemesi garip. bu durumda mutlaka farklılıklar olur, ne olursa olsun.10/9 tavsiye ederim 'dikkatli bakın'
egegencligi
egegencligi

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
burdaki yorumlara baktımda ben baska dugularla izlemişim sanırım bu filmi...hayat hakkında bi kaç çıkarım elde ettim söyle söleyebilirim.. birincisi iş arkadaşlarına sakın güvenme..ikinciside kadınların bir sözü vardır ben erkeğimi kokusundan anlarım bu filimde anlamadığını gördüm.üçüncüsüde sevgilisini kaybetmek bir erkeği gurur ve hırs dolu yapması ama sonunda yine hüzünle sonuclanması cok ağı bence cünkü kimseyi fazla sevme mesajı veriyo...bazı mantık hataları var mesela ikizi filimin basında bir karakter yerine gecmiş halinde yok filmin ilerleyen saatlerinde cıkması garip.. bir de biz hangi ikizin hayatını izliyoz anlayamadım...izlenebilenecek bir filim kategosrisinde...
theparyosa
theparyosa

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sürprizlerle dolu olması dahada çakio içine seni
shrine-e
shrine-e

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel özellikle de filmin sonu hakkında diyecek söz bulamıyorum... 10/10 bence.
bjk-190393
bjk-190393

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bu film i izledikten sonra insan gerçekten en az 1 saat etkisinden kurtulamıyor ve onu düşünüyor bu filmi ailecek izlemiştim ve 1-2 saat evde kimse kimse ile konuşmadı hakkaten jackman ve bale müthiş iş çıkarmış scarlettin doyumsuz güzelliği de girince olay bambaşka bir şeye bürünüyor.