gerçekten 10 numara bir film. kafanızda kurduğunuz filmin devamı ile ilgili senaryoları sürekli boşa çıkartıyor.sürekli olarak film başka yollara sapıyor. müthiş bir aksiyon var. mutlaka izlenmesi gereken bir film
filmi izledikten sonra bir ilizyonist edasında hareket ettiğinizi fark edebilirsiniz ki ben öyleydim bazı sözler resmen kafanızda yer ediyor aynen böyle...
"her sihirbazlık numarası 3 bölüm yada perdeden oluşur.birinci bölüme vaad denir.sihirbaz, size sıradan birşey gösterir.iksambil kağıdı,bir kuş veya bir insan.bu nesneyi size gösterir.son derece gerçek,üzerinde oynanmamış,normal birşey olduğunu görmeniz için nesneyi incelemenizi ister.fakat gerçekte böyle olmayacaktır. ikinci perdeye dönüştürme denir.sihirbaz olağan bir nesneyi alır ve onu olağan üstü bir şeye dönüştürür. henüz alkışlamazsınız.çünkü birşeyi yoketmek yeterli değilidir.onu geri getirmeniz gerekir.iste bu yüzden her sihirbazlık numarasında üçüncü bir perde bulunur.yani en zor bölüm.bizlerin deyimiyle prestij bölümü.
şu anda sırrı arıyorsunuz ama onu bulamazsınız .çünkü siz sır değil kandırılmak istiyorsunuz."
Filmin o muhteşem sonunu bilmeme rağmen yinede müthiş bir zevk aldım filmden.Film hikayesi ile o sonu unutturdu bana adeta ve saki önceden duymamışım gibi şoke uğradım.Harika bir film.Mutlaka izleyin!
sole bise soyliyim.. filmin cok yerde bittigini sandim... o sekilde bile filme hayran kaldim.. yanee o muhtesem sonu olmasa bilee filme mukemmel derdim . adamlar bide son yapmiss helal olsun valla........
2 saati geçik süreyi öyle güzel doldurmuşlar ki zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz. 10 numara bir film. Hani izledikten sonra bi müddet aklınızdan çıkmayan filmler vardır ya işte o filmlerden.
Beni etkileyen filmler arasında sayabilirim The Prestigei.Gerekten mükemmel bir filmdi...Gerek aksiyon sahneleri gerek kurgusu yönünden hariaydı.Film bittikten hemen sonra 15 dakia filmi kafanızda kurmaya çalışacasınız.Christopher Nolan gerçekten ço iyi iş çıkarmış tabii Christian Bale ve Hugh Jackman o üstün performanslarını saymassak .Puanının ve top 250 deki yerinin olduğunu hak ediyor.9/10