Prestij
4,6

a-yaman54
a-yaman54

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hiç bi film beni bukadar heyecanlandırmamıştı. So n dakikasına kadar meraklandıran düşüncelerinizi yanıltan ender filimlerden. İzlemesseniz çok şey kaybedersiniz.
csvortex

Güzel bir film...Etkileyici.
lovejunkie
lovejunkie

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel filim.başarılı olmuş ben baya tuttum valla.tavsiye ederim.
hayalperestgokhan
hayalperestgokhan

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Dikkatle Bakıyormusunuz diyerek başlayan, film boyunca dikkatinizin dağılmasına müsade etmeyen, akıcı anlatım etkileyici senaryo...

bir başyapıt olamayacaksada "mutlaka izlenmesi gerek" listesinde yer alması gereken bir yapım...
ill-key
ill-key

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir film öncelikle.Ama..Filmde çok diyalog var.Bazı yerleri sıkıyor.Kurgu sondan başa,baştan sona bazı yerlede kafa karıştırıyor.Filmin sonunu kolay ele vermişler.Vay be dedirtecek bir olay göremedim ben.Nolan yönetmen olarak kötü performans göstermiş.Filmin seyirlik olduğu aşikar.Ancak bu puanı heketmiyor.10/7
Rebelheart
Rebelheart

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bir kere kesinlikle konusu illüsyon ve sihirbazlık üzerine olan diğer filmlerden çok farklı.Oyunculuklar bence fena değil.Filmde anlatılanlara gelince iyi arkadaş olan iki insanın kıyasıya rekabet içine giren düşmana dönüştüğü anlatılıyor.Başta Crıstıan Bale’nin hırsı,kolay yola kaçmayan bunun için arkadaşının karısını bile feda eden kişi,daha sonra Hugh Jackman’ın hırsları için çok tehlikeli bir icat bulup kullanması gerçekten tehlikeli beyinlerin neler yapacağına işaret('İnsan beyni hala tam olarak sırlarına erişilememiş pandoranın kutusu gibi' Avelon),başından sonuna çok etkileyici ve son sahnesiyle de çok düşünülecek bir film...
uguraslan23
uguraslan23

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri hatta en iyisiydi diyebilirim...Kurgudaki bir kaç gereksiz sekans haricinde muhteşem...Özellikle finali filmde hakkatten dikkatle bakmadıgımız bir yermi var dedittiriyor...10/9...!!!!Ayrıca oyunculuklar 10 numara..!!!!
denizilke2
denizilke2

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
daha iyisi tasarlanana kadar bu filmden daha güzel kurgulanmış bir film düşünmek zor, çok beğendim , Hugh Jackman inanılmaz Scarlet ablamızda ölümüne güzelliğyle hayranlık uyandırıyor, filmi izlerken her kelimeyi takip etmenizi önemle tavsiye eder,m
bumerang700
bumerang700

6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bana biri film tavsiye etmemi istese heralde 3 film seçsem prestij bunlardan biri olurdu.Son zamanlarda filmin her karesinde bile bi kere kopmadığıız sürükleyici,akıcı ve şaşırtıcı bir film.Oyunculuklar harika Bale'i çok iyi iş çıkarmış.Çok beğendim.Jackmanında aşağı kalır yanı yok.Kısacası izleyin ve izlettirin.9/10
arzus85
arzus85

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu film gerçekten süper.film bitene kadar yürütmediğiniz akıl kalmıyor,film bitincede beyniniz duruyor zaten
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim ve etkisinden uzun zaman kurtulamadağım, gerçekten kaliteli ve seyirciyi inanılmaz şaşırtan bir o kadar da etkisi altına alan bir filmdi.. Fakat tüm bu güzelliklerin yanında filmi gereğinden fazla uzattıklarını da söylemeliyim. zaman zaman sıkıldığım anlar oldu..
ocanturk92
ocanturk92

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle Kaliteli ... Prestij sizi film bittikten sonrada etkisinde bırakıyor ... senaryosu çok iyi ... 10/9 u hakediyor ! İzlemeyenler Tereddütsüz izlesinler !
orkhano
orkhano

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bir öykü! Şok edici! Yorumsuz bırakıyorum!
Ilknur K
Ilknur K

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İzlemekte geç kaldığımı düşündüğüm çok harika bir film. acaba senaristinde sihirbazlık yetisimi var diye düşünüyorum. çünkü bu seneryo sihirbazlık içinde sihirbazlık. aslında sonunu çok zor tahmin etmediğim bir film çünkü film başlarken dikkatle bakmamızı söylüyor ve bende bunu yaptım. harika bir film.