Prestij

süper bi senaryo
BOSS-2
BOSS-2

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bence Film Aldığı Puanı Fazlasıyla Hakediyor İzlenmesi Gereken Bir Film İzlemeyenler Için Söyleyebilecegim Tek Şey Sizi Iyi Bir Filmin Bekledigi.Saygılarımla.
Mertkan05
Mertkan05

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
baş yapıtlardan birisi izlenmesi gereken bir film çok şaşırtı karmaşık sahneleri var sonuda biraz ilginç bitiyor
keddi88
keddi88

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tek kelime ile harika bir filmdi diyebilirim.anlaşılması için dikkat gerektiriyor.kesinlikle izlmelisiniz diyorum.
mellis1340
mellis1340

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film jackman ve bale'in oyunculuklarına diyecek bişey bulamıyorum gerçekten harika bir film mutlaka izleyin
darklake
darklake

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
son yılların en ii filmlerinden biri...çok güzel bie film sakın kaçırmayın....The İllusionist di sevenler bu filmi de seveceklerdir...tabiki belirteyim ondan daha da güzel olduğunu..9/10
09tekke
09tekke

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film başlarda biraz sıkıyor.sonra filmi sizi içine alıyor ve sürüklüyor.bazı şeyleri anlamıyorsunuz derken ilerleyen sahnelerde ha tamam anladım diyorsun.sonra tekrar anlamadım diyorsun. neyse film bitti bende jeton sonradan düştü.enteresan sürükleyici çok hoş bir film
kalpsiz
kalpsiz

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Mantığım bayram etti, Zekayı okşayan bir fantastik şölen...
ofarukc
ofarukc

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çoook enteresan bi film aklınız da kalacak bi sahne yok belki ama sıkılmadan sonunu bekliyeceğiniz bi film.
vforvendeta
vforvendeta

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İnsanı geren bir film ve akılda kalmayı başarıyor mutlaka izleyin oyunculuklar ve kostümler kaliteli
greendestiny
greendestiny

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
en sonunda izleyebildim genel anlamda kaliteli bir yapim;;oyuncular kusursuz ama son zamanlarda sihirbazliklar ilgili filmler cogaldi galiba ondan sonunda dugum cozulecek hesabi karma karisik yapilmis gbime geldi mesela sihirbaz filminin sonu sanki daha iyiydi burda durmadan yeni suprizler cikiyor ama genelde iyidi filmde sanki hic muzik yoktu:)
forrest88
forrest88

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten zekice hazırlanmış bir film özellikle sonu harika sinemada izledim dayanamadım 3 4 ay sonra cdsini aldım.
erkanbars
erkanbars

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
2006 yılında sinema sektörünün bize sunduğu filmlere baktığımızda,gerçekten "iyi" denilebilecek filmlere rastlıyoruz.Özellikle ödül törenlerindeki adaylıkları ve aldıkları ödüllerle adından söz ettiren "Köstebek","Kraliçe","Skandal" gibi filmlerden bahsediyorum.Ancak bu filmlerin yalnızca "iyi" filmler olduğunu düşünüyorum ben.Yani sinemanın temel unsurlarını başarıyla birleştirmiş filmler bunlar...

Ama 2006 yılı içerisinde öyle bir film vardı ki;bizi olduğumuz yere çivileyen,şok eden bir Nolan başyapıtıydı bu:Prestij.

Bazı filmler vardır,bazı yönleriyle öne çıkarlar sadece:Yani "Sideways" filminde olduğu gibi oyuncu kadrosuyla,ya da "Konuş Onunla" filminde olduğu gibi senaryosu ve yönetmeliyle...

Ben filmleri değerlendirirken özellikle buna dikkat ediyorum:Yani "bir ya da birkaç unsuruyla öne çıkan filmler benim için "daha az iyi" filmlerdir," demek istiyorum...
İşte bu anlamda 2006 yılına baktığımızda-benim izlediğim filmler arasında-sinemanın tüm unsurlarını en iyi birleştiren film,"Prestij" filmidir.
Muhteşem oyuncu kadrosu,sürükleyici ve içerik bakımından zengin senaryosu,Nolan'ın filmin gizemini iyi yansıtan yönetmenliği,sinematografisi,sahne ve kostüm tasarımı ve tek başına var olamayan,adeta filmle beraber var olan müziğiyle bu yıl izlediğim en iyi filmdi "Prestij".
Nolan aksini düşünüyor olsa da,"Prestij" farkında olmadan insanlığın ilüzyondan bilime geçişini,daha doğru bir ifadeyle sihirli ve karmaşık gerçeklikten,yalın ve anlaşılır gerçekliğe doğru gidişini anlatan harika bir dönem filmi olmuş!..Şunu da eklemek de fayda var:"En İyi Film" dalında Oscar ödülüne aday gösterilmeyen en iyi filmlerden biri olarak sinema tarihinde yerini alacaktır diye düşünüyorum...
deathless-23
deathless-23

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok başarılı bi film olmusss.tebrikler..izlerken sıkılmayacağınız derecede sonu harika biten bi filmm..mutlaka izlenmesi gereken bir film benceee
sevdaguler79
sevdaguler79

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
uzun zamandır böyle kaliteli bir film izlemedim.harikaa