Prestij
4,6

dino34
dino34

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten izlenmesi gereken ender filmlerden birisi ve izlemediyseniz aynı sene içerisinde çıkan illizyonist (sihirbaz) filmini izlemeden bu filmi seyretmeyin...10/10
mellon-2
mellon-2

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bir başyapıt söylenecek fazla söz yok
efulimay
efulimay

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Tekrar tekrar izlediğim ve her seferinde ilk izleyiş heyecanını yaşadığım çok az film vardır. işte o mfilmlerden biri. müziğine, kostümlere, oyunculuğa, finaline söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu bir başyapıt. İki kişinin yarım hayatlarından, tutkunun bedeline, gerçek aşkın her zaman hissedilebileceğinden, kazanma arzusuna uzanan bir yol. benim için bir klasik.
emre25521991
emre25521991

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Nolan kadar iyi bir yönetmenden bu beklenirdi.
Oyunculuk süper ,süper bir kurgu ve hayatımda izlediğim en harika finallerden biri 10/10
nkiroglu
nkiroglu

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmlerden biriydi, senaryo ve oyunculuklar harikulade. 10/10
boldheart
boldheart

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çok zekice hazırlanmış müthiş bir başyapıt bana göre söylermisiniz hangi filmin finali bu kadar tahmin edilemez ve muhteşemdi...
huuiii
huuiii

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filmi izlemeyen başka hiç bi filmi izlemesin süperr sürükleyici şaşırtıçı soluksuz izlenilen bi film oyuncuların performasına zaten diyecek bişi yok tebrikten başka 10/100:)
genius-chemist
genius-chemist

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
zeka işi...helal olsun...10/10
Ayaz
Ayaz

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Herkes bu filmi izlemeyi hakeder...Sakın hala izlemedim demeyin...İki rakip sihirbazın zeka savaşı
emreefe
emreefe

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
yha insan bıkmıyorr defalarca izleyesi geliyor süper ötesi yha
zafer-cesur
zafer-cesur

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel.. Bu zamana kadar nasıl izlememişim hayret ettim.
üsstad
üsstad

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu film bir başyapıttır dediğimde herkez itiraz etmişti. sinema dergisinin çıkarttığı 15. yıl özel sayısında prestij filmi kaçıncı olmuş bir bakın. tekrar söylüyorum bu film bir başyapıttır
Ismail S
Ismail S

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Cristopher Nolan ın yükselişinin devam ettiği film 'The Prestige'...'Dark Knight' ile de zirveye çıktı...Cristopher Nolan ın, Cristian Bale - Michael Caine ortaklığı uzun yıllar devam eder umarım...gerçekten başarılı işler çıkartıyorlar...kesinlikle izlenmeli bu film...(9/10)
-alp-
-alp-

21 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Şu filme iyi değildir, kötüdür, vasattır gibi şeyler yazanlara ne söylenebilir ki. Kim nederse desin. Mükemmel oyunculukları, inanılmaz senaryosu ve de muhteşem görselliğiyle sinema tarihinin en iyi 10 filminden biri. Her sinema sever tarafından en az iki kere izlenmeli çünki ikincisinde her şey daha net anlaşılıyor ve filmden aldığınız zevk çok daha fazla oluyor. kesinlikle 10/10
basakavsar
basakavsar

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Azim,hırs,kıskançlık ve intikam...Bugüne dek izlediğim ve beni büyüleyen nadir filmlerden biridir prestij.. tek kelimeyle muhteşem bir kurgu.oyuncular çok kaliteli ve rollerinin hakkını kesinlikle vermişler. tüm gizemi detaylarda saklı olan ve çok dikkatli izlenmesi gereken harika bir yapım.. zaten sonu için söylenecek kelime yok çnkü şaşkınlıktan donup kalıyorsunuz. izlemeyen arkadaşlar için söylüyorum inanın bana çok şey kaçırıyorsunuz.. 1010..