ayhnyry
7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Son yıllarda seyrettiğim en iyi film. Zaten Christopher Nolanın yaptığı bütün filmler seyredilmeye değer ve filmin oyuncu kadrosu da çok yerinde kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir film kaçırmamanızı tavsiye ederim.
estetik,zeka,düello,macera... ne isterseniz bu filmde.. başından sonuna kadar konuşulanlar ve sahnelenenler içinde filmin sonucuna etki etmeyen bi kare bile yok.. yüzlerce ayrıntının bi sonuçta birleşmesi.. daha öncede çok güzel filmler izledim ama bu en iyisiydi
favori filmlerimden bir tanesi. gerçekten mükemmel bir film. Filmi çok anlatmak istemiyorum.Çünkü izlenerek anlasılması gerekiyor.İzleyipte begenmeyeni görmedim suana kadar. mutlaka izlenmeli
izlemenizi şiddetle öneririm...neden öneririm? 6200 küsür insan bu film için puan vermis 10 üzerinden aldığı puanların ortalamasıda 9.2 sizce bu tesadüfmü? bu filmi şiddetli izleyin dememin kanıtı olsa gerek...