Prestij
4,6

mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yorum yazmanın kifayetsiz kaldığı bir film siz anlayın artık
snkolas
snkolas

22 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Yıldızlararası dışında (ki o başyapıt) Nolan’ ın diğer filmlerini severek izlemedim.Başlangıç ve Memento da olduğu gibi bu filmde de farklı zamanlarda sahneler alınarak bütünleme yapılmış.Angier eşini öldürdüğü için Borden dan intikam almak istiyor.Borden ın mesleki ve aile hayatında başarılı olmasını haklı olarak hazmedemiyor.Buna hırs ve iki sihirbazın yarışı demek doğru olmaz bence.Ayrıca Angier kişilik olarak Borden dan çok çok üstün kuşları öldürmek istemiyor mesela sonunda o ölmemeliydi.Borden ikiz kardeşlerden birisi değil ikisi de ölmeliydi ve sadece karısının intikamını almak isteyen masum Angier yaşamalıydı.Final iyi değildi bana göre.Kuşların öldürülme sahnesinden acayip rahatsız oldum.Ayrıca Nicole Tesla’nın makinesini test ederken kediyi de şapka gibi bir eşya olarak görüp makinenin içine koyması yani onu kobay olarak kullanması çok sadistçeydi.Böylesine önemli bir bilimadamı ve mucit bu sahnede olmamalıydı.Tüm bu olumsuzluklar dışında filmde Tesla ve Edison un rekabetine değinilmesi güzeldi.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bu film harika olmuş çok güzel...Mantıklı ve özellikle finaliyle insanı şok ediyor...
miroozkan87
miroozkan87

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Tasle ve edison arasındaki rekabeti anlatan bir film gölge oyunu ile!Filmin başlangıctan itibarenilerleyişi gayet akıllıca ve seyirciyi içine cekecek bir şekilde.Ancak iş sona gelince kanımca film bütün havasını kacırıyor ve prestiji yapamıyor!
1983gs
1983gs

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
acayip sıkıcı geldi bana bu kadar yüksek puan almasınada anlam veremedi böle filmleri sevenlerde var demekki ilginç ...
jordan85
jordan85

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosu çok iyi,film çok iyi,sonuda mükemmel :)Bu filmin nasıl oscar alamadığını bende anlamıyorum.Her an değişik bişeylerle karşılaşıyoruz filmde.Sanki tamam şimdi bitti artık diyoruz,ama bitmiyor film.Sürekli yeni süprizler var.İzlemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim...
dra-kula
dra-kula

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin sonu güzeldi. itiraf etmeliyim ki anlamam için filmi 2 defa sarıp tekrar baktım.oysaki filmin başında dikkatli bakıyormusun diyede uyarmıştı.daha adamlar ne yapsın? biraz işleniş şekli itibariyle ağrı olmuş.herkes tarfından sevilmeyebilir ama izlenmesi gereken bir film.filmin sonunu yazmamak amacıyla izleyen arkadaşlar için üstü kapalı olarak sormak istiyorum. hapisanede idama mahkum olan kişiden nasıl bu kadar kolay vazgeçildi? ayrıca 'boren' in sırrının diğerleri tarafından fark edilmemesi garip. bu durumda mutlaka farklılıklar olur, ne olursa olsun.10/9 tavsiye ederim 'dikkatli bakın'
libido27
libido27

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Christian Bale etkileyici bir performans göstermiş lakin;

bu film nasıl 10 üzerinden 9,1 ortalama puan alır anlamak mümkün değil, üstelik filme başyapıt diyenler bile olmuş acaba yanlış filmemi gittim diye düşündüm filmden sonra

yorumlara ve puana bakıpda çok iddialı bir filme gidiyorum demiştim ama maalesef öyle bişey olmadı

filmin bazı yerlerinde olaylar biraz şaşırttı o kadar

çok ilginç bu kadar yüksek bi puan ortalaması tutturması!!
kadirim-90
kadirim-90

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bir film yeni dvd si çıkmış aldım izlenmeye değer bir kalitesi var çok güzel
juve-baby
juve-baby

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
dün akşam 4. kez izledim:$ ve yine bayıldımkesinlikle ötesi bi film, ister istemez Sihirbaz - The Illusionist ile kıyaslıyor insan ve Prestij’in çok daha iyi bi film olduğu çıkıyor..***..
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence guseL bir yapim...
joker-ant-53
joker-ant-53

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Donup Kalmak isteyenler buyrun...
leon26leon
leon26leon

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
fena değil 7/10
Selahattin Cesur Özgan
Selahattin Cesur Özgan

25 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Çocukluğumdan beri illüzyona ilgisi olan biri olarak söylüyorum ki çok boş bir film. Teslanın bu filme sokulması bile çok saçma. Sadece teması olan kasaba güzel. Bu insanlar bence başka bir şey izlemiş bu kadar “başyapıt” denilecek ne var anlamış değilim. İzlemesiniz de olur dümdüz film işte, karanlık kasaba hokkabazlar bu kadar.
cybilla
cybilla

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hiç etkilemedi.belki de edward nortonun sihirbazının üstüne seyrettiğim içindir.onun yanında çok sönük kalmıştı.