değişik bir film,filmin senaryosu üzerinde çok uğraşılmış ve güzel bir film ortaya çıkmış iki sihirbazın rekabetinin anlatıldığı süresi uzun olan film insanı sıkımıyor.tabiki hugh jackman,christian bale,michael caine ve güzeller güzeli scarlett johansonn filmin en büyük silahları.şu aralar komedi filmleri ağırlıklı olduğu için değişiklik arayanlara tavsiye edilir.8/10 saygılar.
bu film muhteşem kurgusu harika oyunculuklarıyla çok iyi bir kaç noktada kurgu hatası var dediğiniz anda devam eden sahneleriyle hemen o boşlukları dolduruyor 9/10
İzlemekte geç kaldığımı düşündüğüm çok harika bir film. acaba senaristinde sihirbazlık yetisimi var diye düşünüyorum. çünkü bu seneryo sihirbazlık içinde sihirbazlık. aslında sonunu çok zor tahmin etmediğim bir film çünkü film başlarken dikkatle bakmamızı söylüyor ve bende bunu yaptım. harika bir film.
’’Kanıt’’,’’Dönüşüm’’ ve ’’Prestij’’.Nolan filmini sihrin bu üç bölümü gibi kullanıp,kalpleri bir kez daha fethediyor.’’Prestij’’ 2006 yılının en iyi 5 filminden biri.
bale jackman ikilisinin inanılmaz bir büyü kattıgı enfes mi enfes bir basyapıt.ilk dakikadan sonuna kadar yönetmenlik harikası.s.j da filme güzelliğiyle daha bir renk katmış.
Müthiş, şahane, olağanüstü. Bu sıfatları hak eden kaç film vardır acaba. Benim ölüçülerime göre bu film hepsini hak ediyor. Son yıllarda izlediğim en iyi film. Oyunculuklarıyla, çekimleriyle, senaryosuyla, kurgusuyla, sürprizleriyle, kısacası herşeyiyle mükemmel bir film. Bu film bir sinema şöleni. Mutlaka izleyin derim.
ızlemeyen kalmamıstır ama bu fılmle ılk kez tanısacaklar sızlere soyluyorum alın ızleyın arsıvlerde yerını alsın ozellıkle Christian Bale hayranları kacırmayın pısman olursunuz adamım çoşmuş bi kere durdurulamaz:)
muhteşem senaryosu,yeni jenerasyonun önemli iki oyuncusunun mükemmel perofmansları ve olağaüstü sonuyla benim için başyapıt statüsüne rahat ulaşan müthiş bir film... Dikkatli bakıyor musun ??...10/10
bu gerçek anlamda bir başyapıt.izledikten sonra üzerinde düşündüğünüzde ve sonra tekrar izlediğinizde ne kadar muhteşem bir yapıt olduğunu daha iyi anlıyorsunuz.hal izlemediyseniz daha fazla geç kalmayın bence