rockybalboa08
26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
rocky son kez ringe çıkıyor gerçekten muhteşem bir flimdi stallone yaşlanmasına rağmen çok iyi oynamış bu flimde imdb de bu filime yüksek puan vermiş zaten dünya genelinde büyük ilgi görmüştür bu flim ayrıca flim müziğide harikadır
stallone yi sadece son kez ''rocky'' karakterinde beyazperdeye tasımak için yapılmıs bi film. rocky filmleriyle büyümş biri olarak iple çekiyordum bi filmi. ancak görükten sonra büyük bir düş kırıklıgına ugradım..
Rocky çocukluğumuzun kahramanıdır. Onunla büyüdük...Güçlü rakiplerine attığı her yumrukta o yumruğu biz atmışçasına hırslandık...Diğer boksörlerden farklı olan duygusal yönüyle her galibiyeti sonrasında yüzü kan içindeyken bile canından çok sevdiği karsısı Adrian'ın ismini çığlık atarcasına haykırdığında duygulandık... Ve şimdi bir efsanenin sona erişine tanık olduk. Rocky yaşlanmıştı artık...Canından çok sevdiği karısı Adrian sadece eski fotoğraflarda gülümsüyordu ona...Çevresinde çok az dostu kalmıştı. Yaşlanıyordu Rocky....o eski muhteşem günleri hergeçengün birazdaha geride kalıyordu...O da son bir defa, eski günlerin hatrına salladı yumruğunu...Yıkılmayacaktı, çünkü biliyordu ki Adrian onu izliyordu...Seni özleyeceğiz şampiyon...
Rocky 5’in iyi bir son olmadigini Stallone da anlamiski bu yasta filmin 6. serisinde oynamis.Bence Rocky e boyle bir son yakisirdi cok güzel olmuş.Tavsiye ederim..
bence efsane olsun olmasın hiçbirşeyin suyunu çıkarmamak gerek.bu rocky filmi içinde geçerli...sylvester stallone yi 70 yaşında ringlerde yine görmek bence çok saşma olurdu.eh şimdi de 60 yaşında pek bir şey farketmiyor...
Rocky çok yaşlanmış. yani cacık olmuş. film eh işte diyebileceğimiz bir film. hep aynı hep aynı önce gaza gel sonra kondüsyon yükle sonra maça çık önce dayak ye sonra dayak at ve kazan işte sana tüm senaryo ve filmin özeti. yani orjinallik yok. bence izlenebilir ama okadar.
Herkes filmde bol aksiyon yani idman sahnesi bekliyor ama unutmamalıdırki 60 yaşındaki boksörü aynadığı için gayet gerçekci yapılmış. Filmin duygusal yanıda çok kuvvetli fakat son dövüş boks maçını tv'lerde izleiğimiz orjinal kıvamında ve efekleri ile muhteşem bir şekilde veda ediyor izlenmesi gereken bir film tek kusur vedayı daha güzel yapabilrdi . ( 10/ 9 )
bence film yeterince iyi özellikle 50 li yaşlara merdiven dayamış bir sporcu için oldukça iyi dövüşüyor rocky tabi insanların beklentilerine cevap vermeye yetmiyor olabilir.ancak yine de ben filmi izlerken gerçekten çok hoş vakit geçirdim. en azından diğer rocky filmlerinin hatırına izlenmesi gereken bir film...iyi seyirler
filmi acayip merakla bekliyodum ama hicte bekledigim gibi cikmadi genede rocky bi efsane olmaya devam edio keske biraz daha heyecan katsalarmis diger butun filmleri 50 kere izlesemde hala son sahnelerinde heycanlaniyodum bu filmde o heyecan yok ama genede begendim