mehmeterhanucarr
25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gayet sakin giden,o yaşlara gelmiş bir boksörün fiziksel olarak yıpransa da hala yüreğindeki enerjiyi kaybetmemiş olmasını dile getiren orta şekerli bir film
İnsanların eleştirmesi normaldir.Çünkü 60 yaşında birinin hala dövüşebilmesi dünyanın hiçbir yerinde olağan karşılanmaz...Ama Rocky’nin felsefesi başkadır.Hangi filmde olağan bir olay oldu ki.Bu serinin amacı 'İmkansızı başarmak' ve 'Kendine Güvenmek' tir.Dolayısı ile eleştirileri acımasızca buluyorum.Ben de çok büyük ümit ile izlemedim filmi.Lakin aynı oyuncuları ve aynı müzikleri duymak güzeldi.İlk filmi izliyormuşcasına tat aldım filmden.Bozulan, değişen hiçbir şey yoktu Rocky’nin göz altı torbalarından başka.Yine gözlerimi doldurttuğun ve azmin sonucunu gösterdiğin için teşekkürler Sylvester Stallane...9/10
mükemmeldi.slyvester stallone efsaneyi harika bir şekilde bitirdi bence.ilk filmden sonra serinin en iyi filmini çıkarmış.bu kadar güzel olacağını sanırım kimse ummuyordu.çok duygusal bir film olmus öncelikle boğazım oğlu ile konuşmalarında ve finalinde düğüm düğüm oldu.rocky nin yalnızlığını ve içindeki o bitmeyen hırsı sylvester stallone harika anlatmış.duke,paulie gibi eski karakterleri görmek de çok güzeldi.sylvester stallone’ye rocky’i tekrar dirilttiği için teşekkürler her rocky fanının izlemesi gereken harika bir film olmus 9/10
Rocky serileri her zaman bir numaradır..Rocky 6 çekilmekte geç bile kaldı bence..Filmi kötüleyen arkadaşlara tavsiyem tüm seriyi alıp baştan sona izlemeleri..O zaman belki azmin,hırsın,aşkın,başarmanın,intikamın vb.daha bir çok duygunun nasıl güzel anlatıldığını görürler..Rocy ve Sylvester Stallone bir numara..Merakla bekliyorum
bence filmi devam ettirmek en büyük hataydı.30 seneden sonra kalkıp 6. filmi yapmak zaten büyük saçmalık.bunu bir kenara koyup düşünecek olursak film orta halli bir film diyebilirim.merak edenler izlerse pek kaybedecekleri bişi yok bence.ama dedigim gibi gereksizdi bence..(10/6)
Filmi beğendiğimi söyleyebilirim çünkü bundan daha iyisini beklemiyordum.Senaryonuz 60 yaşında bir boksör ile 20’li yaşlardaki Dünya ağır siklet boks şampiyonunun mücadelesi.Bu senaryodan da en fazla bu kadar olurdu zaten.Herşeye rağmen müzikleri ve akla yatkın sonuyla izlenebilir bir film.10/7
sylvester stallone nin kendini her anlamda ispatladığı bir film olarak sinema tarihindeki yerini alacak rocky balboa...Duygusallığın her anlamda çok güzel bir şekilde işlenmesi beni etkiledi açıkçası.Rocky filmlerinde görmeye pek alışık olmadığımız bir şey bu çünkü...Finale yaklaştıkça heyecanlanmamak elde değil.Kesinlikle rocky severlerin kaçırmaması gerekiyor...
Rocky 6 deyince insanın bu seri bitmez diyesi geliyor ama yine de seyredilmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum.İlk beşine hürmeten izlenebilir.Zaten kendi hayran kitlesi olan bir film hayranları kaçırmasın derim. İyi seyirler
gerçekten rocky gibi efsane bir serinin sonuna bu hiç yakışmadı.canlı yayın tarzı çekim efektleri ile kurtarabileceklerini sanmışlar fakat herşey zorla yaptırılmış gibi gerçekten kötü.
''Zafer, 'Zafer benimdir' diyebilenindir. Başarı ise, 'Başaracağım' diye başlayarak sonunda 'Başardım' diyebilenindir''... (M.Kemal Atatürk)sözü insanların başarısını çok iyi ifade etmektedir.Film için söyleyebileceğim rocky severler beğenecektirrhoş bir nokta konulmuş..9/10
bilindik racky filmlerinin aksine bu film biraz daha ağır geçiyor. bol bol duygusallık var. ama racky 6 yani serinin son filmi için ideal bir son. filmden hareket beklemeyin fazla onun dışında izlenebilir bir film.
serinin ilk 4 filmi mükemmeldi.5. yi hiç beğenmedim.ilk 4 filmi defalarca kez seyretmeme rağmen 5 . sadece 1 kez izledim.bence bu film 5 ten çok daha iyi ve o filmin kötü etkisini silmek için yapılmış.Adrian ın ölümü üzücü.Ama rock bu haliyle bile şampiyonu ezdi.ve izleyicide 1o sene evvel maç yapsalardı rocky zenciyi nakavt ederdi dedirtiyo.
Rocky 6 yı izledim ve şunları söyleyebilirim asla rocky serisiyle kıyaslama yapmayın bu film konusu olsun gidişatı olsun her yönüyle farklı filme kötü dersem haksızlık yapmış sayılmam tam bir rocky hayranı olarak bu film keşke yapılmasaydı diyorum efsaneye gölge düşürdü çünkü ama bide diğer yandan bakarsak Sly 61 yaşında bu yaşta böyle bi işe kalkışması büyük cesaret o yönden yinede acımasızca eleştiriyi doğru bulmuyorum film keşke daha iyi hazırlanabilseydi çok basit ve baya bi durgun ama zaten filmden fazla bişey beklememek lazım Rocky serilerini defalarca izlemiş biri olarak yinede izlediğim için mutluyum herşeye rağmen herkesede tavsiye ederim ne kaybedersiniz ki yinede alkışlar Rocky Balboa