father-karras
20 Mart 2007 tarihinde eklendi
film beklediğimden de iyiydi.. filmdeki dramatik yapı ve boks sahneleri (özellikle slow motion sahneler) oldukça iyi. maça hazırlandığı antreman bölümü biraz daha uzun tutulabilirmiş; ama böyle de güzel.. dört dörtlük olmasa da gerçekte izlenirliği yüksek bir film. şunu da belirtmek lazım sly'ın espiri anlayışını sevenler filmde yerlere yatacak.. (ben çok güldüm) :))
Bu rocky bizim rocky değil sanki.Ne bir heyecan ne de bir sürükleyicilik var filmde.Zaten konu olarak artık saçma kaçan olayların yanı sıra birde görsel olarak basitlik gördüm filmde.Herkesin beklediği dövüş sahnelerinde bile o kadar rahatsız edici hatalar var ki, neden böyle olmuş demekten kendimi alamadım.
güsel dövüş sahnelere gerçekci olmasada yinede güsel filmin sonunda bu adamı ayakta alkışlamak isteye bilrsiniz yaş 60 iş bitmemiş:) helal olsun silvester sanaaaa
serinin ilk bolumunu cok severim.daha sonraki bolumler 2 i de bunun disinda bi olcude birakirsak daha cok sevirci cekmek icin yapilmis ucuz filmler gibi duruyor.bu son bolum biraz ilk bolum tadinda.benim bekeldigim yine seyirciyi sinamya cekicek gosterisli bir filmdi.silverster beni sasirtti.bekledigimden iyi cikti.filmin kusuru ise dovus sahnelerinin cok kotu olmasi.onun disinda ben filmi begendim.
Çok Dehşet Bir Film Usta Devamını Ne Kadar Tutturamazlarsa da İzlenmeye Değer Duygusal Ağırlıklı Biraz da Rocky'i Düşürmüşler Yani Namını Ufak Görmüşler Bence En Kralı O 7/10
yıllar sonra rocky'i izlemek mütişti bence bu hikayeye böyle bir son gerekirdi mükemmel olmuş stallone'da hala bence çok iyi efsane geri döndü Rocky Balboa........
filmin kurgusu çok güzel. tam 2007 yılına ait yapılmış.bilg. oyunlarından başlayıp.ringlere kadar uzanıyo. ve yine rocky yapıyo yapıcağını..süper film. duygusalık ön planda.seni seviyoruz rocky :)
rocky serisi benim açımdan önemli bir film sylvester stallone büyük bir yıldız bu filmde hoşuma gitti sizinde gittiğine göre arkadaşlar iyi bir iş yapıldığı ortada.
nostalji dozu yüksek olmuş finale de bu yakışırdı zaten son 15 dakika için bir kaç kez daha izleyebilirim :D ve eğer bitecekse seriye böyle bir son gerekliydi bence 5. filmde askıda kalan birşeyler vardı ringlere güzel bi veda olmadan son nokta konulamazdı