stallone stallone ne denebilirki tek kelimeyle sinemada senin varlığında olmasa gerçekten bi tat alamam rocky benim için çok özel bi filmdir 24 yaşındayım rockyle büyüdüm ve rocky balboa filmi vizyona girdiği gün sinemada izledim müthişti eve geldim dvx olarak ailece izledik hepimiz o eski rocky filmlerinde tadı aldık ve şuan tekrar kiraladım seni balboa bilgisayarıma kopyalıyorum.film için şunları demek istiyorum bir insanın içinde ölmeyen bişeler varsa bunları dışa vurması gerekir keşke herkes rockynin yaptığını yapsada içimize atmasak bazı şeyleri herneyse bi filmi ancak böyle final yaparak sonlandırırdı stallone keşke rocky 5 hiç olmasaydıda diyorum ama olsun bi bildiği vardır rockn.
sinema tarihinden çıkmış insanların kalbine giren ender filmlerden we serilerden biriydi...nasıl anlatım ki bilemiorum kelime bulamıyorum sadece şu kadar söylim ; balboa beni öyle yerimden wurduki hani bazen böle bi an gelir ya aglamak istersiniz ama aglayamazsınız biri size bi dokunsa salya sümük aglıcaksın ama o kişi bi türlü dokunmaz iştee tam öyle bi durum oldu filmi izlerken bana helal olsun bea italyan aygırı keşke şimdi bu yazıdan sonraki alkışlarımı duyabilseydin...herşey için tşk ederim çocuklugum kahramanı oldugun için en çokta hoşcakal balboa hoşcakal italyan aygırı hoşçakal Rocky Balboa ...
gayet sakin giden,o yaşlara gelmiş bir boksörün fiziksel olarak yıpransa da hala yüreğindeki enerjiyi kaybetmemiş olmasını dile getiren orta şekerli bir film
Rocky serileri her zaman bir numaradır..Rocky 6 çekilmekte geç bile kaldı bence..Filmi kötüleyen arkadaşlara tavsiyem tüm seriyi alıp baştan sona izlemeleri..O zaman belki azmin,hırsın,aşkın,başarmanın,intikamın vb.daha bir çok duygunun nasıl güzel anlatıldığını görürler..Rocy ve Sylvester Stallone bir numara..Merakla bekliyorum
serinin ilk 4 filmi mükemmeldi.5. yi hiç beğenmedim.ilk 4 filmi defalarca kez seyretmeme rağmen 5 . sadece 1 kez izledim.bence bu film 5 ten çok daha iyi ve o filmin kötü etkisini silmek için yapılmış.Adrian ın ölümü üzücü.Ama rock bu haliyle bile şampiyonu ezdi.ve izleyicide 1o sene evvel maç yapsalardı rocky zenciyi nakavt ederdi dedirtiyo.
Çok Dehşet Bir Film Usta Devamını Ne Kadar Tutturamazlarsa da İzlenmeye Değer Duygusal Ağırlıklı Biraz da Rocky'i Düşürmüşler Yani Namını Ufak Görmüşler Bence En Kralı O 7/10
Efsane devam ediyor gibi bi klişe ile başlamak yanlış olmaz sanırsam. 1976 yılında tartışmalı Oscar ile beyazperdeye merhaba diyen Rocky üzerinden tam 30 yıl geçti ve 60 lık Sylvester Stallone Rocky Balboa (Rocky 6) ile tekrar karşımızda.
Birkaç yıl öncesinde Rocky ve Rambo serilerine yeni birer film ekleneceğini duyduğumda çok gereksiz bi fikir olduğunu düşünmüştüm. İlk Rocky den sonra çekilen diğer 3 film açıkcası bodozlama boks filmlerinden ibarettiler. 5. film ise duygusal, iz bırakan ve düzgün işlenmiş bi filmdi. Bu filmi izlediğimde böyle bi seri için güzel bi son olduğunu düşünmüştüm ama Stallone böyle düşünmemiş ve bundada iyi etmiş bence.
Rocky Balboa, serideki içerik ve karakterlerin işlenişi anlamında ilk filmden sonraki en iyi bölüm olmuş bence ( yumruk yedikçe ve yaşlandıkça kafamı açılmış nedir? ) . Büyüyen ve babasının gölgesi altında yaşamak istemeyen oğlu, geçmişi geçmişte bırakmasını isteyen kayınbiraderi, artık hayatta olmayan eşi ile olan bağı ve tabiki yaşlandığını kabul eden ama halen içinde bişeylerin kaldığını düşünen Rocky. Sadece "Halen içimde bişeyler var" diyip boksa dönmek istemesi bile diğer bölümlerdeki; vay sen arkadaşımı öldürdün, vay karıma nasıl böyle dersin gibi bahanelerden çok çok daha sağlam ve doyurucu geldi bana.
Filmde kötü olan şey ise gerçek hayatta boksör olan ve Rocky nin rakibi olan Antonio Tarver (Mason 'The Line' Dixon) ın göstermiş olduğu kötü performans ve boks sahnelerinin vasatlığıydı. Tarver yapı ve tavır olarak film boyunca bi rakipten çok bi rapçiyi andırıyor. Bu rol için daha sinemasal bi suratı ve fiziği olan biri seçilebilirdi bence. Boks sahneleri ise gerçekten fecaatti. Stallone diğer bölümlerdeki gibi dokunduğun anda Cüneyt Arkın filmlerindeki gibi sarsılırken Dixon gerçek hayatta profesyonel bi gösteri maçı yapıyorum havasındaydı.
Sonuç olarak Stallone iyi iş çıkarmış diyebilirim. Umarım aynı başarıyı Rambo 4 tede gösterebilir. Rocky serisindeki hiç bir filmi izlemediyseniz bile sadece bu filmi oturup izlemenizi tavsiye ederi
evet az önce sinemadan geldim.. ve filme Bayıldım..
yani bana deselerdi rocky 6 yı çek.. bundan daha duygusal çekemezdim.. şu rocky filminin harika şarkısını daha slow yapıp sanırım piyanoda bir çalmışlarki amannn alllahımmm çok duygusaldı stallone de çok süper oynamış.. uzatmadan sıkmadan tadında bırakmış.. çokta güzel bir söz var filmde... attığın yumrukların ne kadar kuvvetli olduğu değil..... yediğin ağır darbeler sonunda ayağa kalkıp devam edebilmek önemli gibi bir söz... bir replik vardı ki filmin son sahnelerinde bir daha tekrarladı rocky onu bayıldımmmmm bittim .. rocky i sinemada izlemek mi evet gidin izleyin.. bu bir veda filmidir .. diğer rockylerden farklıdır. izlemek hemde sinemada ç