Koralin ve Gizli Dünya
3,7

Ceren S.
Ceren S.

15 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Açikçasi sikiici bir film olmus.. Konudan ötürü oldukça umutlu izlemistim ama yavas ilerliyor ve film seyirciyi kendinden kopartiyor bir süre sonra..
MojoRising
MojoRising

19 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Filme harcanan emek ortada, ama filmin konusu gerçekten çok klişe. Alis Harikalar Diyarında'nın onlarca taklidinden birisi film. Neden bu kadar abartırdılğını anlamadım cidden. Filmde düğme göz olayından başka çokta ilginç bir şey göremedim ben. Ayrıca film hangi yaş grubuna hitap ediyor anlamak güç. Bu filmi çocuklar izlese korkar, büyükler izlese çok naif bulur. Puanım film için harcanan emeğe ve filmin belki de tek iyi yanı olan atmosferine. Son olarak ben filmi sıradan bulduğumu ve kime hitap ettiğini anlayamadığımı söyleyerek bitireyim eleştirimi.
1983gs
1983gs

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
öncelikle çocukların izlemesini uygun bulmadığım çok çirkin ve sevimsiz karakterlerin olduğunu belirmek isterim konusu zaten ayrı bir rezalet korku gerilim tarzı bi animasyon kısacası kötü...
johnny-lee
johnny-lee

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
konu akıcı değil sırf görüntüleri için 5/10
kbier
kbier

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ben bu filmden umutluyum.Noel gecesi kabusu gibi konusu oldukça ilgnç gibi.İnş beni yanıltmaz ve cocuksu bir film olmaz
serdarozcan81
serdarozcan81

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
güzel bir animasyon film .. küçük yaştaki cocuklara pek uygun olmamış gercekten bazı arkadaşlarında dediği gibi .
diğer anne dğiştikten sonra cocukların korkabilceği sahneler war ama başarılı bir animasyon olmuş
c-citil
c-citil

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
kitabın çocuklara okutulmaması tavsiye ediliyor ama bence başarılı bir animasyondu. oldukça akıcıydı.
gulenkahraman
gulenkahraman

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Eğer senaryo kitaba uygunsa animasyon olmasına kanıp da kesinlikle çocuklarınıza izletmeyin! Kitabı okuduğumda tüm çocukluk kabuslarım aklıma gelmişti... Yazarın hayal gücü inanılmaz geniş, izlemek için sabırsızlanıyorum.