Koralin ve Gizli Dünya
3,7

kobeiso
kobeiso

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bir kitaptan sinemaya aktarılan ve stop-motion olarak hazırlanan film, Alis Harikalar Diyarında hikayesinin farklı bir versiyonuna benziyor. Fakat gerilimli bir versiyon. Hafif dozda korku unsurları içerse de, ortada bir film. Küçük bir kızın aldığı hayat dersini anlatıyor diyerek fazla ip ucu vermemiş olayım. Puanım: 6/10
mrs-durden
mrs-durden

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok yaratıcı bir film keyifli vakit geçirmek için güzel bir animasyon
nnailee
nnailee

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
"ne dilediğine dikkat et"=)
aslında hepimizin gözlerine düğmeler dikiliyuor zaman zaman farkında bile olmadan
nskmourinho
nskmourinho

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Başından sonuna kadar zevkle izlenen yaş itibariyle büyük kesme pek hitap etmese de her izleyinin sonundaki temayı kendince oturup düşüneceği başarılı diyebileceğimiz bir animasyon olmuş. 6/10
Rollercoaster
Rollercoaster

7 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Daha özgün bir senaryo olabilecekken fena halde Alice Harikalar Diyarında'dan esinlenildiğini düşünüyorum.Seyirci kitlesini de tam belirleyememiş bir film.Yetişkin biri için fazla masalsı bir hikayesi var,bir çocuk içinse oldukça fazla gerilim barındırıyor.Harcanan emeğe rağmen beni tatmin etmedi...6/10
mettt
mettt

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
aman aman bir senaryosu yok ama efektler benimde çok hoşuma gitti, küçük bir çocuk olsam koraline aşık olurdum..