kobeiso
18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bir kitaptan sinemaya aktarılan ve stop-motion olarak hazırlanan film, Alis Harikalar Diyarında hikayesinin farklı bir versiyonuna benziyor. Fakat gerilimli bir versiyon. Hafif dozda korku unsurları içerse de, ortada bir film. Küçük bir kızın aldığı hayat dersini anlatıyor diyerek fazla ip ucu vermemiş olayım. Puanım: 6/10
Başından sonuna kadar zevkle izlenen yaş itibariyle büyük kesme pek hitap etmese de her izleyinin sonundaki temayı kendince oturup düşüneceği başarılı diyebileceğimiz bir animasyon olmuş. 6/10
Daha özgün bir senaryo olabilecekken fena halde Alice Harikalar Diyarında'dan esinlenildiğini düşünüyorum.Seyirci kitlesini de tam belirleyememiş bir film.Yetişkin biri için fazla masalsı bir hikayesi var,bir çocuk içinse oldukça fazla gerilim barındırıyor.Harcanan emeğe rağmen beni tatmin etmedi...6/10