ilk piranha filmi çok daha kaliteli ve güzeldi bu 3d filmi tamammen fantastik ve aynı senaryo cinsellikde ön planda izlerken sıkmayan ama vasatı aşamamış bir film diye düşünüyorum hollywood daha akılcı şeyler bulmalı artık
valla 1978 versiyonu bu filmden çok çok daha iyiydi efekleri bile bundan daha geçekçiydi. ya o pranhaların anımasyon olduğu her yerden gösteriyor. 10/3
Yorumların hepsini okudum.Bu filme giderken aklımda ne varsa hepsini izledim filmde.Filmin çok abartılı bir yapım olacagını tahmin etmiştim.Fragmanlarda bunu gösteriyordu zaten.Bacagım kadar Piranha balıkları,Havada ucusan kollar,bacaklar,kafalar...Bu filme giderken zaten bunu beklemelisiniz..İsminden nasıl film olacagı belli.Önemli olan iyi kurgulanıp kurgulanmamış olması.Araya 3D erotizm de yerleştirmişler.3D bakımından çok başarılı bir film değildi.Ben bu filmi evde Blu-ray olarakta izledim inanın evde daha çok keyif aldım.Kan içeren sahneleri sevenler için ideal bir yapım ki ben çok severim öyle filmeri.Wrong Trun olsun , Tepenin gözleri olsun benim için özel filmerdir. Filmi daha izlememiş arkadaşlar için söylüyorum : Film kan ve parcalanmış ayak,kol,vücud paracaları içerir,araya güzel vücutlu bayanlarda serpitirilmiş,konusu üzerinde kafa yormayacagınız,izledikten 10 dk sonra unutacagınız bir film.Bu amaçla izlerseniz izleyin ama derin bir senaryo ve harika bir kurgu arıyorsanız uzak durun.
Bu arada Denizcilik litaratüründe hiç bir piranha saldırısı kayıtlara geçmemiş:)
Cinsel içeriği abartmışlar, Pirana saldırılarındaki sahnelerde ful abartı... Üzerinde hiç çalışılmamış, 'Ver 3D yi sen millete yeter, sırf 3D diye meraktan gelecekleri toplasak paramızı çıkarırız' mantığı ile yapılmış bir film. Bende doğrusu bu sebeple gitmiştim; 3D pirana filmi zevkli olur mantığı ile yani... Ama gel gör ki seks filmi mi izledim yoksa iğrençlik yapalım derken komik duruma düşerek suyu çıkarılmış bir aksiyon mu izledim bilemeden film bitti. Hatta yine ticari mantıkla ikincisini de çekebilmek için yol açaraktan bitti. Ve ayrıca 3D aksiyonları çok doyurucu değildi. Alternatif filmleri değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ha bi de yorumlarda geçen 'seks' ve 'porno' kelimeleri sizi cezbettiyse ve merakınızı yenememişseniz gidin tabi. Lakin bu sebeple bile para harcamaya gönüllü izleyicilerde olabiliyor...
filmi bugun izledim...genel olarak degerlendirirsek ilk yarıda cinselligin ön planda oldugu sahneler ikinci yarıdada kanın hakim olduğu olaylar...sıkı film takipcilerini fazla memnun etcegini hic sanmıyorum ama zaman gecsin diye izlenebilecek bir film... yinede piranaları 3D olarak izlemek farklı olmus...