Mr. Brooks
3,9

birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
fiLmde biraz daha geriLim oLsaymis ii oLurmus... bu haLiyLe de guseL ama daha guseL oLabiLir di....
ahmet-ertan
ahmet-ertan

29 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusu ve Kevin Costner gerçekten çok iyiydi.Ancak Demi Moore bana çok yapmacık geldi.Artık bu işi yapamıyor.Kendisininde kabullenmesi gerek artık bunu.Yüzündeki estetikler yüzünden konuşurken robot gibi hiç kaş,göz,mimik oynamıyor.Bu kadının sinema için işi bitmiş gerçekten.
badmurat
badmurat

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
vasatı aşamamış bir film izlenebilir
nazz-1501
nazz-1501

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film öncelikle iyi bir film yani izlenebilecek bir film.Ksinlikle kötü değil.Ama bir yerden sonra insan biraz sıkıldığını hissediyor.Sanki gereksiz yere uztmışlar.Ama senaryo ve kurgu iyiydi derim.Bu arada Kevin Costner da çok iyidi tabii ki.
heykiddo
heykiddo

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu güzel. oyuncular da çok iyi seçilmiş. sadece sonu çok açık kalmış insanı meraka düşürüyor. yine de izlenmesi gereken bir film bence..
dellandouv
dellandouv

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmdeki tek artı kevin costner’ın oyunculuğuydu diyebilirim.. onun dışında senaryo bize alışıldığın dışında bir şey vermiyor.. seri cinayet filmlerindeki klasik senaryo, hadi dedim izliyeyim belki değişik birşey vardır, ama yokmuş.. izlemeseniz de bir şey kaybetmessiniz..
Serkan Sayli
Serkan Sayli

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
türünün sıradan örneklerinden denilmiş :) ben böyle bi türe çok fazla rastladım denilemez. Sürükleyici bi film, normalde seri katiLLer filmlerde bilinmez ve filmin sonunda kim oldukları ortaya çıkar, ama bu filmde değişik bi senaryoyla çıkmış karşımıza. İzlenebilecek bi film. 10/7
dicktense
dicktense

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok çok iyi..
the-o-c
the-o-c

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izlenebilecek bir film kevin costner oyunculuğunu yine konuşturmuş
altuneli
altuneli

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Seri katil filmlerinde alıştığımız saplantılı katilim havası yok adam basit bir sebebe sığınmış. Alkole bağımlı varsa uyuşturucuya bağımlı varsa bende öldürmeye bağımlıyım. ..Katilin işini itinayla yapması acaba bukadar faili meçhul varken böyle titiz bağımlılar varmı diye düşündürüyor. Kevin Costner'ın yanındaki şeytanı yani onun kötü kişiliğiyle olan diyalogları çok iyiydi.
ulviural
ulviural

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bugüne kadar böyle konulu bir film yapılmış mıydı bilmiyorum ama gerçekten senaryosu mükemmel.DEĞİŞİK!!!izlenilmesi tavsiye edilir :D
askerasker85
askerasker85

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
Sadece hayalkirikligi...
Kevin Costnar filmin kalitesini arttirmis ama senaryonun sonu , hatta konusu kesinlikle tatmin edici degil!!!..
elestirmen .. :askerasker85
metalstein
metalstein

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok iyi film , bence.
a-ayaydin
a-ayaydin

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
açıkcası izleyene kadar önyargılı olduğum bir filmdi hem amerikada özelliklede türkiye de izlenmeyen bir film ama izledikten sonra izlemeyenlere şunu söylşebilirim kevin costner ın son 10 yılda oynadığı en iyi film durgun olmasına rağmen çok iyi bir seri katil filmi sıkılmadan izleyebilirsiniz
Yilmaz Gölcü
Yilmaz Gölcü

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Doğrusu hiç beklemediğim kadar iyi bir psioko-gerilim çıktı.Kevin Costner gerçekten büyük oyuncu ve soz zamanlarda seyrettiğim en iyi filmi.Mesala al pacinonun 88 dakikası vardı buna benzer ama Mr. Brooks hepsinin üzerinde.