Mr. Brooks
3,9

evanescent
evanescent

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bi film. oyuncu kadrosu da çok güzel. yalnız film biraz anlamsız bitti sanki, bu yüzden 2. sinin çıkmasını bekliyorum
automne24
automne24

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve insanı ister istemez filmde ne olabileceği ile ilgili yorum yapmaya itiyor. Kevin Costner oyunculuğu zaten tartışılmaz bu da filme ayrı bir tad veriyor. Bence kesinlikle izlenmeli.
berkerking
berkerking

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bnce izlenmesi gereken filmlerden biri ..william hurt ın performansını da etkileyici ..müzikleriyle ve güzel sonuyla izlenmesi gereken bir film olarak düşünüyorumm..
gulsahhas
gulsahhas

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Aslında böle bir film Robert Deniro da oynamıştı hemen hemen aynı konuya sahipti umarım bir taklit filmi değildir
sinema
1 ziyaretçi
4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kevin costner çok etkileyiciydi.özellikle filmin son sahnesi müthişti.müzikleride tam olmuş.
djvega
djvega

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmin afişine bakıp,sonrada e zaten konuyu biliyoruz dediğimde, yönetmen arkadaşlarım dedi çok farklı bir film.Ciddi beni çok etkiledi özellikle şizofren durumunu bu kadar dengeli vermişler,filmin kurgusu harika,ama tv nikli arkadaşın yorumuna katılmıyorum bu son 2 ayda izlediğim en iyi filmlerden.10 üzerinden 10
hakanica
hakanica

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film çok gerçekçiydi , hem katil hem evli bir erkek olan adamın psikolojisini iyi aktarmış bize beğendim 8/10
shoreline87
shoreline87

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper..
csenkulak
csenkulak

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film konusunun farklılığla öne çıkıyor ve sonu açık kalmış diyenlere devam filmi düşünüldüğü izlenimine kapıldığımı söylemeliyim :) Gereksiz kan, şiddet yoktu ve Baffet'in ölüm anı çok gerçekçiydi
19374682
19374682

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film genel anlamda güzel olmuş.Ama sonunda mr.brooks un temiz yaşamından bi kesit olsa daha güzel olurmus bence:)
Veled stayle
Veled stayle

2 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Kesinnnlikle izlenilmesi gereken bir film.Turunde çok başarılı, akici, içinde sürprizleri olan bir film
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

24 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Biri zengin bir iş adamı alarak normal ve düzenli bir hayatı olan, Diğeri ise içindeki dürtülere engel olamayarak takıntılı bir seri katil olan Çift kişilikli bir adamın iki ayrı karakteri ile mücadelesini anlatan, psikolojik gerilim türü sürükleyici bir filmdi. Kevin Costner ve William Hurt'un oyunculuklarına bayıldım doğrusu. Sırdaşı bir konusu olmasına rağmen filmi alıp götürmüşler. Ayrıca Kevin Costner’ı kötü adam rolünde ilk kez izlemiş olduk. Ben beğendim izlemenizi tavsiye ederim.