Timsah: Nehrin Dişleri
2,8

dynacy
dynacy

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu filmi hiç beğenmedim. beğenmediğim 2 şey var bunlarda filmi hiç izlenebilir kılmıyor.

1. koskocaman bir timsahı bir halat nasıl tutabilir. ki bu timsahımız tek vuruşta tekneyi havaya fırlattı. kısacası o devasa timsat o ufak halattan hemen kurtulsaydı, filme devam edip bize işkence etmeyeceklerdi.

2. allah aşkına şu başroldeki kız nasıl ölmez yahu. denizdesin timsah seni ham yapmış ama yaşıyorsun. hayret bişey yahu.

uzun uzun hataları yazabilirim, çünkü filmde bayağı bir hata var. ( mesela ; filinta delikanlımızın parmakları kökten koptuğu halde, bir sahnede parmakları yeniden çıkmış, bukelemun misali kendini yenilemiş galiba)

çok çok amatörce bir film olmuş. hiç beğenmedim.

10/1
rednexi
rednexi

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğin en kötü film bu filme harcanan emeğe ve zamana gerçekten çok yazık gerilim filmi ama filmin hiç bir sahnesinde gerilmedim sanki filmi önceden izlemiş gibiydim özel efektleri güzel olur diye tahmin ediyordum oda tutmadı biraz gerçekçi olur diye düşündüm yine yanıldım sonunda ise gerilim filmi olmasına rağmen gülümsedim ve boşa giden paramı düşündüm kesinlikle tavsiye etmiyorum