Korkusuz
4,4

zeynoyalcin
zeynoyalcin

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok iyiydi ...ahlak dersi veren bir dövüş filmiydi...
sabio-2
sabio-2

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bir Jet Li klasiği...Dövüş sanatlarının asıl felsefesini ve dahası yaşam felsefesi hakkında çok önemli mesajlar veriyor tabi alabilene ve anlayana.Süper dövüş sahneleri mükemmel manzaralar ve dramatik sonuyla büyülüyor.Çoook kral film
dhgercekleri
dhgercekleri

18 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Vasat bir jet li filmi ...
Film anakarakter üstünden gitmesine rağmen senaryoda büyük boşluklar var.Çoğu olayı kendi zihninde çözmen gerekiyorki buda filmin inandırıcılığını baltalıyor.
O zamanda dövüş sahnelerinin gerçekci olması filmi kurtaramıyor çünkü filmin içine giremiyorsun.
Hero veya kaplan ve ejderhadaya 10 üzerinden 9 verirsem bu filme anca 4 veririm.Bu kadar yüksek bir notu bence kesinlikle haketmeyen bir film
agasaka
agasaka

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
müthişşşşşşşş bir film. sadece dövüş sahneleriyle değil,diyaloglarıyla da harika bir film... jet li tek başına filmi alıp götürüyo ve filmin alttan alta verdiği mesajlar çok dokunaklı...
kreb17
kreb17

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film çok iyiydi hem hareketli hem duygusal bir film,bir adamın en mutlu gününde başına nelerin gelebileceğini çok iyi anlatan bir film
cygr
cygr

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmi genel olarak beğendim.dövüş sahnelerinde ip kullanıldığı çok belliydi.bu bakımdan biraz acemiceydi.ama yinede dövüş sahneleri etkileyiciydi.arşivciler için tavsiye etmem ama izlerseniz pişman olmazsınız
trnoword
trnoword

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
jet li nin oynadığı hangi film kötü olmuş..her karesi mükemmeldi..
onepurple
onepurple

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence çok etkiliyici bir film.insanlar mesela şey dio yol le uçuyo abartıyo izlenmez o film falan.gülüp geçiyorum.çünkü o bir numara : )
ejder-teyfur
ejder-teyfur

7 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Hangi yönden ele alınırsa alınsın bence çok iyi bir iş çıkarılmış. Nedense zamanlar, mekanlar, olaylar farklı da olsa, çevremizde kişiliğini ve hatalarını düzeltmek için ya ibretlik bir olay ya da bir mucize bekleyen insanlar var. Kesinlikle tekrar tekrar izlenebilecek bir başyapıt !!! :) Sakın kaçırmayın...
yaman88
yaman88

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film çok başarılı ayrıca ip mande bu filmden esinlenilmiş gibi geldi bana
jeolog-ibo
jeolog-ibo

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu film ne diyebilirimki. müzikler harika, konu zaten best harika gel gelelim dövüş sahneleri hepsinden harika. kısacası ustada(jetli) saygılar. devamını diliyorum. (Sinemayı bırakma ustad)
pirpirci
pirpirci

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu filmi sevenler ip man i lütfen izlesinler . hem konusu hemde dövüş sahnelerindeki abatısızlığı ve doğallığı çok daha güzel
oguz-guven
oguz-guven

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film. Konusu, kurgusu, oyuncu performansları hakikaten fevkalade.

On üzerinden, dokuz puan veriyorum.
bin903
bin903

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu esere 10/10 vermemek için nerden puan kırılabilirki?
samsababa
samsababa

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
klasik bir jet li filmi. Filmin ikinci bolümü çok etkileyici ders verici bir nitelikte.filmdeki dövüş sahneleri abartılı olmasına karşın etkileyici