jet li varsa bir filmde zaten o filmin seyir zevkine doyulmaz..ki son dönemdeki dört beş filmi çok kaliteli vede iyi yapımlar...bende bayaı bir jet li fanatiğim tüm filmleri var bende arşivimde..bu filmdeki sahnelerde tekrar tekrar izlenebilcek sahneler..keşke yılda üç dört kere yapsa da izlesem yaa şöle güzel filmlerinden..:):)..
jet lee beklenenleri boşa çıkarmamış yine..her ne ne kadar One(tek) filmiyle bizi hayal kırıklığına uğratmış da olsa kır zincirleri ve bu filmle jet lee'ye eski performansına yeniden kavuşmuş gibi görünüyor...
Aslında ben Jet linin dövüş tekniğine ve oyunculuğuna (masum çocuk bakışı, ben kendimi biliyorum felsefesi bakışı gibi) bayılan biri olarak çok fazla nesnel yorum yapamayabilirim ama ana hatlarıyla bakıldığında konu açısından standart "bir dersimiz var" konulu uzakdoğu filmi denebilse de; bu filmlerin üzerinde bir felsefe taşıdığını düşünüyorum. (bkz: kendini tanı) Tabiî ki odak noktası uzadoğu olunca kaçınılmaz olarak dövüş sanatları, verilmek istenen felsefeyi anlama yolu oluyor. İşte film bu. Dövüş sahneleriyse her yönden ustaca hazırlanmış. Bir arkadaş iplerden bahsetmiş. Haklı ama hangi uzakdoğu filminde yok ki... :) Şaka bir yana izlediğinizde bir şey kaybettirmeyecek ve geniş bir kitleye hitap edebilecek bir film. Kitle geniş zirâ, filmin konusundan felsefe koklamak isteyen felsefe, duygusallık yaşamak isteyen duygusallık, dövüş sanatlarının inceliklerini görmek isteyen de tam olarak istediğini alabilir. İyi seyirler...
işte tek kelimeyle mükemmel bir film.filmde insanoğlunun eksikliklerinden bazıları çok güzel dile getirilmiş.fazla söze de gerek yok zaten.gidin,alın, ne yapın edin izleyin.
bence jetlı nın en yıı fılmı dıyebılrım hemen hemn butun fılmlerını ızledım ama bu gercekten guzeldı!sadece dovus oalarak degıl hayata bakıs olarak bırcok seyı ogretecek sıze!
Bencede dört dört'lük film ama gelecek program yazıyor ben 1 ay önce izledim üstelik orjinal di sadece alt yazıyı başka yerden indirdim nasıl iş anlamadım:S ama film süper