Korkusuz
4,4

mgunal35
mgunal35

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi seyretmeyenler ki uzakdoğu sporlarını sevenler özellikle! çook üzülürüm onlar adına,filmde biraz abartı sahneler olsada gerçekle çok güzel bir şekilde harmanlanmış olması iyi.Sinemaya gidip seyredin derim bu filmi, beğenmezseniz paranızı ben veririm :) (ki öyle bir ihtimal yok diyorum,özellikle dövüş sahneleri yetiyor filmde)
alihan27
alihan27

23 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
korkusuzmu ! bence kendini tam bir ustalastirmis ve bu sevyede artik ve maisterligin ne anlama geldigini kavramis .filim uc tmeda alinmis cocuklugu gencligi ve olgunluk safasi bence kacirilmayacak bir seri (jet lee)iyi seyirler sikilmayacaginiza eminim
+frekans
+frekans

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
jet li nin bence en iyi filmi basit olmamış öncekiler gibi bu adam hong kong yapımı filmlerde oynasın amerikan sinemasının basit senaryolarının arasında boğulup gidiyordu izlenmesi gereken bir yapım
starwars20
starwars20

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
harika bi film jet li hayranları kaçırmasın sakın...inşallah son filmi değildir..ben bu kadar bruce lee ustavari adam görmedim.gerçekten stili bi acayip ee tabi çinli nede olsa....
kreb17
kreb17

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film çok iyiydi hem hareketli hem duygusal bir film,bir adamın en mutlu gününde başına nelerin gelebileceğini çok iyi anlatan bir film
ejder-teyfur
ejder-teyfur

7 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Hangi yönden ele alınırsa alınsın bence çok iyi bir iş çıkarılmış. Nedense zamanlar, mekanlar, olaylar farklı da olsa, çevremizde kişiliğini ve hatalarını düzeltmek için ya ibretlik bir olay ya da bir mucize bekleyen insanlar var. Kesinlikle tekrar tekrar izlenebilecek bir başyapıt !!! :) Sakın kaçırmayın...
durdumurat
durdumurat

27 Şubat 2006 tarihinde eklendi
ustayı yine hongkong yapıtlarında görmek güzel dürüst olursak bundan önceki son filmi unleashed ,danny the dog istisna görürsek hollywood elinde yada avrupa menşeyli yapımcılarında elinde çıkan filimlerinden sadece kiss of the dragon beğendim gerek romeo must die gerekse cradle to the grave jetlinin yeteneklerini kısıtlamıştı...the one den hiç bahsetmek bile istemiyorum..ama hongkong yapıtlarında ise onu son yapıtlarına göre daha başka görüyoruz zaten abimizi biz oralardaki filimleriyle sevidik..once upon a time in china serisi ,the defender(the bodyguard) my father is hero,legend of fonk sai,the legend of swordsman..legend of red dragon.shaolin tamples.twin warriors. filimlerinde gercekten muthişti hem dövüş sanatlarındaki muazzam yeteneği hemde oyuncu performansı bu hongkong yapıtlarında muthişti..tabiki hollywoodki dövüş sahnelerindeki performansını göz ardı etmesekte hongkongun gölgesinde kaldıgı gercek..büyük ustayı yeniden özünde görmek bizleri, biz jetli fanlarını sevindirdi..sabırsızca bekliyoruz.......
BeckhaM-2
BeckhaM-2

15 Şubat 2006 tarihinde eklendi
son dovus fıLmımı ? bu adam tam bir dovus ustası hareketLer sahneLer super fıLımde aynı kalıtede oLacagına emınım
vanilya1
vanilya1

6 Şubat 2006 tarihinde eklendi
ben az önce bu filmi izledim.gerçi çince izlememe rağmen çok beyendim.Jet Lee nin performansı ve özelliklede küçük oyuncular gerçekten çok iyi ve yetenekliydi.Jet Lee ise bu yaşında bile gençlik yıllarındaki hızını aratmadı.Türkçe alt yazısı çıktığında tekrar izlemeyi düşünüyorum!ve dövüş tutkunlarına bu filmi tavsiye ediyorum!.iyi seyirler:)
atakan60
atakan60

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bu adama ne söylesem az en son filmi olan kir zincirleri beni büyüledi bu filimde ne yapacagını düşünmek zor adam tam bir makina o ne hız o ne kuvvet adam önüne cıkanı deviriyor her zaman hızlı ,hareketli, gösterişli, filmleriyle öne cıkmayı başardı bence bu filimdede başarısını sürdürecektir.