Korkusuz
4,4

trnoword
trnoword

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
jet li nin oynadığı hangi film kötü olmuş..her karesi mükemmeldi..
barissaglam
barissaglam

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
dovus sahneleri n'fes ayrıca bu filmde "hero" da da bulunan Qin imparatorlugunun yıkılısı ve aslında o sıralarda bızım yani Osmanlının da ıcınde bulundugu somurgecılık durumu fılmın ıkıncı yarısında goze batıyor. kısacası film e sadece guzel demekle yetınebıldım amaa!!!!
zevkler ve renkler tartısılmaz.
jeolog-ibo
jeolog-ibo

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu film ne diyebilirimki. müzikler harika, konu zaten best harika gel gelelim dövüş sahneleri hepsinden harika. kısacası ustada(jetli) saygılar. devamını diliyorum. (Sinemayı bırakma ustad)
oquzum
oquzum

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tek kelime ile mukemmel bir yapıt... hero ve diğerlerini geride bırakacak kadar....
cimsera
cimsera

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bir çok kişinin de dediği gibi gerçekten gerek dövüş sanatları gerekse verdiği mesajlar itibariyle izlenmesi gereken bir film ... bende yaklaşım 2 , 2,5 ay önce izlemiştim ve bu tür filmler türkiyeye çok geç geliyor bunu da hala anlamış değilim
srf-srf
srf-srf

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Müthis bir film ben böle bana göre Jet Li nin en ii filmlerinden biri 10 üzerinden 10'luk film
sheron-cs
sheron-cs

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bencede dört dört'lük film ama gelecek program yazıyor ben 1 ay önce izledim üstelik orjinal di sadece alt yazıyı başka yerden indirdim nasıl iş anlamadım:S ama film süper
genc-fenerli85
genc-fenerli85

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Tek Kelime İle "" HARİKA ""
tezcan3434
tezcan3434

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
yaklaşık bir hafta evvel seyrettim
harika
jet li aşmış kendini
klasik olmaktan çıkmış
özgün bir film var karşınızda
aslancan77
aslancan77

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
jet li varsa bir filmde zaten o filmin seyir zevkine doyulmaz..ki son dönemdeki dört beş filmi çok kaliteli vede iyi yapımlar...bende bayaı bir jet li fanatiğim tüm filmleri var bende arşivimde..bu filmdeki sahnelerde tekrar tekrar izlenebilcek sahneler..keşke yılda üç dört kere yapsa da izlesem yaa şöle güzel filmlerinden..:):)..