Korkusuz
4,4

greendestiny
greendestiny

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film hani uzakdoğu dövüş sanatları açısından güzel ama fazla derinlikli deil yani ne bir crouching tiger ne house of flying daggers ne de bir hero olamaz hatta yanlarına bile yaklaşamaz ama dövüş kareografları olarak iyi iş çıkarılmış hoş bir film
Demirtas
Demirtas

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Okuduğum yorumlardan sonra merak ettiğim bir fimdi. Ancak düşündüğümü bulamadım. Jet Liden oyunculuk anlamında çok birşey beklemiyordum zaten ama filmin doğasında etkileyici birşeyler bekliyırdum ancak bulamadım. Bir kaç güzel doğa mnzarası ve dövüş sahnesi dışında vasattı bence.
atakanozruh
atakanozruh

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Müthiş dövüş sahneleri ve etkileyici finaliyle, izlenmesi gereken bir yapım. Vakit harcamaya değer..
kolaric
kolaric

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yine tam seyirlik, çok güzel bir jet li filmi olmuş. hero ve benzeri epik filmlerin aksine, gerçek bir hayat hikayesi anlattığı için daha gerçekçi ve daha bireysel. aynı sebeple dövüş sahnelerinde fazla fantastiğe kaçılmamış ki bence iyi.. kısaca yine "olmuş" bir jet li filmi. ama batılıların verdiği isimle "korkusuz", filmin temasını hiç karşılamıyor. pek alakasız ve çok bayağı geldi bana. daha iyi bir isim bulunabilirdi.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Dövüş sahneleri çok etkileyici.Filmin öyle çok abartılacak bir yönü yok ama aksiyon meraklılarını tatmin edecektir.
Chev
Chev

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film gercekten gzl olmuşzaten jet li oynuyo iyi olmama gibi bir lüksü yok
wolkiwolki
wolkiwolki

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmde, dövüş sanatlarının felsefesi işleniyor gibi gözükse de bence hiç de öyle değil. İzlendiğinde görülecektir ki aksiyon, yani dövüş sahneleri çok ağırlıkta olan bir film. Tabii Jet Li’nin oynadığı bir filmden de izleyicilerin büyük bir kısmı eminim bu beklentidedir...Bana göre, çok da özelliği olmayan fena sayılmayabilecek bir dövüş filmi Fearless...Ben kendi adıma Jet Li oynadığı için izledim, o yüzden beklentilerim de ona göreydi, hayal kırıklığı söz konus olmadı.Yeterimce zamanınız varsa izleyin diyeceğim bir film...
redoxx
redoxx

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Dövüş sahneleri dışında pek bir konu yoktu.Yinede seyredilebilir...
Esteban-2
Esteban-2

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film..konusu da iyi..öfkeyle kalkan zarala oturur sözünün doğruluğunu gösteriyor..elbette Hero kadar iyi bir hikayesi yok..hatta bazı kopuk noktalar bile var..fakat dövüş sahneleri çok çok iyi..jet-lee’nin sevdiğim üçüncü filmi..cehennem silahı-4/hero/korkusuz..diğer filmleri rezalet zaten..aksiyon konusunda amerikan filmlerine taş çıkartacak kadar iyi..
by-bloody
by-bloody

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hollywood a karşı bu kadar ayakta duran bi sinema kültürü düşük bütçelerle çekilmiş muhteşem filmler .... Jet Li fazla söze gerek yok inanılmaz güzel bi film herkezin izlemesi gerek ... özellikle vurdulu kırdılı sevenler
gurkangonulal
gurkangonulal

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Film icin 7 puan verdim.

Filmin artilari: Dovus sahnelerini cok basarili buldum. Filmde bir akicilik var, sıkılmadan izleyebiliyorsunuz.

Filmin eksileri: Jet Linin oyunculugunu begenmedim. Filmin konusu cok klasik ve konunun islenisi cok acemice.
Zafer Sarac
Zafer Sarac

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film klasik jet lee filmi olmuş dövüş sahneleri iyi ama sıradışı değil hero gibi etkileyici bir görselliği yok ama ne zaman jet lee yi görsem aklıma hero geliyor bu tür filmlerde farklılık çok önemli ama ben bu filmde kayda değer bir farklılık görmedim yinede bu tarz filimleri sevenlerin etkileneceği tarzdan sahneler bolca var aksiyon temposuda bence standartın üzerinde iyi seyirler
hapisci35
hapisci35

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film iyidi jet li kendini her gecen gun geliştiriyor.heroyu sinemada izlemiştim ve muhteşemdi neyseki bunu sinemada izlememişim.hero daki senaryoyu arar oldum bu gidişlede daha cook ararim..
sinko1979
sinko1979

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ilk bir saatlik aşamada aman Allahım bu jet li olamaz diyebileceğiniz korkunçlukta bi görüntü ile karşı karşıya gelseniz de filmin ikinci saatinde jet li sizi wu ju sanatının derinliklerine götürüyor filmde gerçek bir biyografiye ve bir şölene dönüşüyor.yer yer doğayla bütünleşmiş çin manzaraları da filme ayrı bir görsellik katıyor....
sweedr
sweedr

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
aslında dövüş üzerine kurulmamış,güzel bir konusu olan ve izlerken gözleri doyuran zeka üstüne kurulu dövüşleri ile güzel bir film...