bu film mutlaka izlenmeli yalnız lütfen küçük çocukları götürmeyin çocuklar için sakıncalı sahneler var çok vahşi dövüş sahneleri var özellikle jet-li ve filmde adı chin diye geçen bi adam arasında.......... senaryosu harika ki zaten yaşanmış bi hikaye olması en başta çok etkileyici film müzikleri ve özellikle doğa görüntüleri müthiş...... filmde kimi zaman hüzünleniyosunuz hatta bazı sahnelerde gözleriniz dolabilir......... mutlaka sinemada seyredin cd alıp evde seyrederim nasılsa demeyin....... ben çok beğendim iyi seyirler
bir çok kişinin de dediği gibi gerçekten gerek dövüş sanatları gerekse verdiği mesajlar itibariyle izlenmesi gereken bir film ... bende yaklaşım 2 , 2,5 ay önce izlemiştim ve bu tür filmler türkiyeye çok geç geliyor bunu da hala anlamış değilim
harika bi flimdi müthiş dövüş sahneleri ve dramatik bi son vardı insan bu flim izleyince gerçekten kung-fu ögrenesi geliyor çok mükkemmel bi flimdi dövüş sahleride o kadar abartılı degildi tam yerinde bi flim 10/10