Reign Over Me
4,2

legolaskemal
legolaskemal

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Adam Sandler in alısılmıs komedi filmi tiplemelerinden sonra böyle bir filmde gösterdigi oyunculuk tartısılamayacak kadar iyi..
film son derece etkileyici ve sürükleyici gidiyor. kurgu olarak iyi tasarlanmıs bir yapım. bu tarz filmlerden hoşlananlar için kesinlikle izlenmesei gereken bir film..
kamikaze8686
kamikaze8686

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
adam sendlerin tüm filimleri güzel ztn.bu filmde çok hoş.izlenmeli
ferhat-alkaya
ferhat-alkaya

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence hayatta en çok değer verdiği insanları kaybeden birinin psikolojisi çok iyi anlatılmış zaten başrolde adam sandler ve don cheadle var. Film çoğunlkla durgun ama yoğun bir duygu akışı var. Kesinlikle tavsiye ederim beni çok etkilemiş bir filmdir. 10/9
brkaras
brkaras

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film çok güzel başlayıp çok güzel ilerliyor ama film öyle bir yerde bitiyorki çok şaşırtıyor ve hayal kırıklığı yaşatıyor.tamamiyle böyle ama izleyin bence..
befearless33
befearless33

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izledğim en basit ama en mükemmel film.adam sandler ve don chadle inanılmaz oyunculuk sergilemişler.sımsıcak bi film.kesinlikle kaçırmayın.
haakaan1992
haakaan1992

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ben hayatımda böle bir dram izlemedim dehşet 10/10 imkan olsa 20 veririm.Ayrıca tr dublaj izlemiş olan arkadaşlar eğer anlıya bilirlerse bide orjinal dilinde izlesin Adam Sandlar dublajını yapan adamdan daha iyi duyguları aktarıyo bence dram filmlerinin hepsi orjinal dilinde izlenmeli
cakirtuba1987
cakirtuba1987

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
dün izledim filmi..dedim adam sandler komedi olmasa da yapmıştır ii bişiler..tamam dostluk arkadaşlık güzel ama olmamış arkadaşlar yaa yani en azından biraz sıradışı bi dram bekliodum ben :)
pinaayyy
pinaayyy

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmesi gereken bir film başrolde zaten Adam var hayranım oyunculuğuna.. Adam'ım benim yine yapmış yapacağını izledim filmi ve ağlayarak yapıyorum bu yorumu şiddetle tavsiye ediyorum bana güvenin..
reno-team
reno-team

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ben bu filmi beğendiğimi söyleyemem zaten arkadaşın zoruyla izledim de denilebilir. Film oldukça monoton, olaylar akmıyor kısacası filmin sonuna kadar bir ilerleme göremedim ben. Oldukça sıradan, vasat bir film; öyle acayip derecede oyunculuk gördüğümü de söyleyemeyeceğim.
alpercekin
alpercekin

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Siz izlemissiniz filmi ama daha ben izleyemdim tr y egelsinde adam sandler komediyide dramıda iyi yapan bir oyuncu izlenir yani.
woraz
woraz

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Çok uzun süre vizyona girmesini beklediğim ancak yine DivX olarak izlemek zorunda kaldığım muhteşem yapımlardan biri. Puanların dili olsa da konuşsa diyorum. Don, Adam ve Liv bence harika bir yapıma imza atmışlar. Kesinlikle izleyin derim.