Ortalama puan
4,2
342 Puanlama
5
12 Eleştiri
4
53 Eleştiri
3
7 Eleştiri
2
26 Eleştiri
1
3 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Çok tutkulu bir film mi? Hayır. Fakat filmin özünde var olan dram o kadar kuvvetli ki, o dramı hissetmeye, konusunu anlamaya, soru işaretlerini cevaplamaya başladıkça filmi kapatamıyorsunuz. Adam Sandler bu sefer biraz daha farklı bir karaktere hayat vermiş, oynamamış, yaşamış. Diğer oyuncular ise ona ayak uydurmuş. Senaryo özelinde ise şunu diyebilirim ki; kimsenin başına gelmesini istemeyeceğim bir sınav. Bu sınavın kazananı yok. İyi oyunculuklarla, derinden etkileyecek bir dram filmi için başka seçenek aramayın.
Çok tutkulu bir film mi? Hayır. Fakat filmin özünde var olan dram o kadar kuvvetli ki, o dramı hissetmeye, konusunu anlamaya, soru işaretlerini cevaplamaya başladıkça filmi kapatamıyorsunuz. Adam Sandler bu sefer biraz daha farklı bir karaktere hayat vermiş, oynamamış, yaşamış. Diğer oyuncular ise ona ayak uydurmuş.
Senaryo özelinde ise şunu diyebilirm ki; kimsenin başına gelmesini istemeyeceğim bir sınav. Bu sınavın kazananı yok.
İyi oyunculuklarla, derinden etkileyecek bir dram filmi için başka seçenek aramayın. iyi seyirler
Senaryo özelinde ise şunu diyebilirm ki; kimsenin başına gelmesini istemeyeceğim bir sınav. Bu sınavın kazananı yok.
İyi oyunculuklarla, derinden etkileyecek bir dram filmi için başka seçenek aramayın. iyi seyirler
Adam Sandler bu film de dahil olmak üzere sonrasında yaptığı işlerde ara ara rastladığımız dram tarzına kaçan senaryolarda da yer almaya başladı. Acaba yaşlanıyor diye mi oluyor bunlar :) Oyunculuğu konusunda bu filmde de övgüyü haketmiş.
notum:7.5/10
notum:7.5/10
güzel filmdi.adam gayet ciddi oynamış.izleyin derim
iyi bir drama filmiydi. Üzmeyi ve etkilemeyi başarıyor. Oyunculuk süper. Adam Sandler çok yönlü bir oyuncu.
Çok iyi bir film..Tavsiye ederim..Adam Sandler ve Don Cheadle iyi ikili olmuşlar.İzleyin derim.
Adam Sandler komedi dışında da kendini izlettirmeyi başarıyor. Don Cheadleı ayrı tarafa koyuyorum, o daha farklı bambaşka. Sinema bileti alırkenki, diyalog beni bayağı güldürdü.
Mahkeme sağnesi görülmeye değer ... yine mükemmel oyunculuk Adam Sandler .. her ne kadar dram türü bir film olsada .. yüzünzden gülücükleri eksik etmeyi ilmal etmiyor :) zevk alarak izleneblr.. gayet güzel müzikde olayı özetlyor :) 8.5/10 9 diye geçyorm :)
çok duygulandığımı etkilendiğimi söylüyemem diğer izlediğim dramlara haksızlık olur ama bi arkadaşın dediği gibi rain man özentisi bir film gibi geldi banada neyse en azından yarıda kapamadık sonunu getirdik filmin idare eder...
Aslında izlerken bazı kişi rol eşleştirmelerini yadırgıyorsunuz. Güzel film lakin mükemmel derecede değil. A.Sandleri farklı bir tarzda izlemek güzeldi. D.Cheadle çok iyiiydi. 8
Bence mükemmel bir film. Ne kadar güzel bir dostluk örneği, insanı duygulandırıyor. Bir erkek seyirci olarak beni bile çok duygulandıran bir başyapıt olabilecek türden bir film. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
9/11 olayı ana teMa olmasına karşın bize o olayı değil, o olayın dışında kalan birinin dramını anlatan gayet başarılı bir yapım.. 8,3/10
etkileyici bir film.hayatı yakalamak isteyenler için kaçırılmaması gereken bi yapım...
çok duygulandım.
gerçekten güzel bir flim
gerçekten güzel bir flim
Hayatımda izlediğim sayılı dram filmlerinden biri. Adam Sandler profesyonelliğini ortaya koymuş. Sadece komedi tarzı filmlerin adamı olmadığını göstermiş ama ben yinede onu sizin gibi komedi filmlerinde görmek isterim.10/10
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler