Reign Over Me
4,2

muzur6
muzur6

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
garip bir filim olmuş doğrusu.durağan ve bana göre biraz kısıtlı kalmış bir filim olmuş daha eğlenceli ve güzel olabilicek bir konusu olmasına rağmen bence anlatılmak istenenler gerektiği kadar iyi anlatılmamış.adam sandler ne olursa olsun gene döktürmüş ve filimde üstüne düşeni bence fazlasıyla yapmış...
korcane
korcane

18 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gercekten cok basarılı bir adam sandler oyunculugu ile muthiş bir film ortaya cıkmış..gercekleri bu kadar ii yansıtan filmler cok azdır..herkesin seyretmesi gereken bir dram..müzıkleri de bı o kadar basarılı..
selenyildiz1992
selenyildiz1992

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
adam sandler ın komedisinin dışında oyunculuğunun ön plana çıktığı bi film..
adam sandler ın daha önce hiç oynamadığı bi tür.ama yinede harika bi film
jordan85
jordan85

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Herkese kesinlikle tavsiye ederim.Adam Sandlerın oyunculuğu müthiş...
Eren-Emrah
Eren-Emrah

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Herseyi ile mükemmel bir film.. Türkiyede sinema severlerle bulusmamasi bir sanssizlik.. İzledigim icin sansliyim.. 9/10
omurkomur
omurkomur

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
sıcacık bir film..iddiasız ama yürek burkabiliyor..evde izlemek için daha uygun bence.
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten çok başarılı bir film.Benim anlayamadığım şey Türkiye de niye vizyona girmediği..Çünkü filmin orjinal bandrollü dvd si çokdan raflarda yerini aldı..Ama nedense bu güzel filme Türkiye de es geçildi.
OrisHas-2
OrisHas-2

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
fiLM Oldukça iyi ancak çoktan dublajlı sürümü piyasada beyazperdenin editörleri dikkat etmeli bence.. Filmin her dakikasında farklı bir duygu yaşama şansınız var. Bu filmin en önemli avantajı diye düşünüyorum. Adam’ın yeneteğide cabası...
muratladikli
muratladikli

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
adam sandler in sadece komedi değil dramında altından büyük bir ustalıkla kalktığı harika bir film tavsiye ederim
karakose9
karakose9

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kaybetmediklerimizin değerini anlatmaya çalışan bir film diyebilirim.güzel ve dramatik açıdan iyi yapılmış bir film.Adams sandler çok iyi oynamış diyebilirim.10 üzerinden 7
cmalgac
cmalgac

3 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Çok tutkulu bir film mi? Hayır. Fakat filmin özünde var olan dram o kadar kuvvetli ki, o dramı hissetmeye, konusunu anlamaya, soru işaretlerini cevaplamaya başladıkça filmi kapatamıyorsunuz. Adam Sandler bu sefer biraz daha farklı bir karaktere hayat vermiş, oynamamış, yaşamış. Diğer oyuncular ise ona ayak uydurmuş. Senaryo özelinde ise şunu diyebilirim ki; kimsenin başına gelmesini istemeyeceğim bir sınav. Bu sınavın kazananı yok. İyi oyunculuklarla, derinden etkileyecek bir dram filmi için başka seçenek aramayın.
cnem-cnem
cnem-cnem

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya niye bazı filmler gelcek gibi olup da gelmio :S:S
Schizophrenic
Schizophrenic

14 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Adam Sandleri ilk kez böyle bir filmde izliorum ama oyuncu işte rolünün hakkını gayet güzel vermiş çok güzel bir film herkese tavsiye ederim..
ryenst
ryenst

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
adam sandler konuşturmuş oyunculuğunu güzel bi film.. pişman olmazsınız..
asli-han-t
asli-han-t

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir dramdı! adam sandler gerçekten çok iyi bir iş başarmış