Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
1917 Puanlama

zugweng
zugweng

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok birşey beklemiyorsaniz ve gerçekten fantastik bir film izlemek istiyorsaniz neden olmasın. Ve gidecek ne başka yeriniz ne de başka filminiz yoksa :)

Seyredilebilir :|
the-o-c
the-o-c

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filme ilk çıktığı gün gittim bu kadar güzel filmlerin çabuk bitmesi ne kadar kötü yaa insanın kursağında bırakıyorlar biraz daha uzun olabilirdi
revix-2
revix-2

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilk filme göre güzeldi ama cok iyi sayılmaz aşk ve şu gereksiz muhabbetlerbayıyor
güzel konu var ama senaristler mahvetmekte üzerine yok
idare eder
yeryuzu628
yeryuzu628

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film güzel başlıyor devamındada insanı sıkmıyo ama film tam hareketlenmeye bvaşlarken film bitiyo film çok kısa olmuş
en azından 15,20 dakka daha uzatmaları lazımdı gümüş sörfcüyle galactusun savaşında insan daha çok sey bekliyo
nephthysus
nephthysus

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ilk filim gibi çok güzel değil ama çizgi roman fanları için güzel,izlenebilir
ericcantona7
ericcantona7

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilki daha ii olmuss..10/6
g-anubis
g-anubis

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Herkese katılıyorum bu film ilkinden güzeldi fakat ben çizgi filmindeki gibi şu dünyaları yok eden galaktus muydu neydi onu görmek isterdim çizgi filminde gösteriyorlardı bide hatta sorfcu ona karşı çıktığı zmn 2 tane daha savaşçısı var onu dünyaya gönderiyodu!
esat132
esat132

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
izlenilebilir... ama 1.si daha iyiydi...
kaansadik
kaansadik

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
efek olarak harkia bir filimdi senero olarak okadar iyi değili ama seneryo 10/7 alır efekler ise 10/10 alır bence
mrt-yldz
mrt-yldz

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film olmasa da çok güzel bir filmdi. Yalnız 4'lüyü bilmiyorum da Gümüş Sörfçü çok karizma bir karakter. Hatta sırf onun için bir film çekilebilir.
ozanozer
ozanozer

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Sıradan,saçma bir film.Diyaloglar sıkıyor.Tam çocuk filmi.Anlamıyorum zaten,şu uzaydan gelenler hep ingilizce konuşurlar ve dünyanın kaderi de hep amerikanın elindedir.Sıktı artık böyle filmler
can-sahinler
can-sahinler

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
fantastik dörtlü hayranları dışındakilere sıkıcı gelebilir
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Nasıl 8 puan almış anlamadım...6/10 anca eder
Pyloge
Pyloge

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle Eksik..Neredeyse Hiç Reklam Yapılmadı..Acele Yapılmış Gibime Geldi..3/10
dark-elessar
dark-elessar

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sonunda fragmanımızı izledik.
fragmanda sörfcünün dünyaya gelipte bizim fırlama süper novanın onu takip etme sahnesi var. takip sahnesi güzeldi, ama fragmanda hepte takip sahnesinin olması film hakkında ipucu vermedi. hadi hayırlısı, umuyorum ki jessica'nın oldugu her film gibi buda güzel olucaktır.