Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
3,9
1917 Puanlama
koala70
3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sanırım Fantastik Dörtlü hakkında söylenecek birkaç şey varsa;bununda biraz fazla üçmüş olmalarıdır.Dört,bir birinden ilginç ve gerçek dışı arkadaşın maceralarını anlatan film,sadece birkaç göze hoş gelen sahneden başka bir şey değil.Esneyen,yanan,kaybolan,ve kayadan oluşan bu vücutlar,geleceğimizi kurtarmak için verdikleri savaş,sanırım pekte inandırıcı değildi.10/6.3
bende yeni izledim fena olmamış tamam görsellik iyi ama sırf görsellikte yetmiyor keşke biraz daha uzun ve sürükleyici olsaymış diyor insan.ben açıkçası ilkini daha fazla tuttum buda çerezlik olmuş.
bence eğlenceli bir film. Süper değil ama tatmin edici. Çok fazla bi şey beklemeden ve çıktıktan sonra aklınızda fazla bi şey kalmayacağını bekleyerek giderseniz, keyif alırsınız. Efektler çok güzel diyebilirim.
İlk filmden daha iyi bir film ama genel kanı marvel in en iyi çizgiromanlarından fantastik dörtlüyü sulu şaka gibi önümüze sunan tim story nin bu işi beceremediği ne olursa olsun vakit geçirebilirsin rahatça
Bu kadar vasat bi film beklemiodum...beklentilerimin yarısını bile karşılamadı...Görsel efektler çok iyiydi oyunculuklar fena değil yönemenlik fena deil...ama senaryo vasatın çok altında bu konuda çok büyük hayal kırıklığına uğradım...favorim kesinlikle deil...ama 10/7 verdim...
Gerçekten harika bir film. Zaten ilk F4’ü çok sevmiştim ancak bu filmi üstüne daha da katmış özellikle görsel efektler müthiş başarılı, hele o uçan gümüş sörf yok mu hayran kaldım bu yaz izlencek en iyi film.
Spiderman serisi (özellikle son film) Batman Begins gibi türünün alternatifleri yanında basit kalıyor. Sanki sinemalık değil de televizyon filmiymiş gibi. Animasyonlar yapay ve basit kaçıyor daha iyileriyle kıyaslanınca. Tüm bu eksilere rağmen sonuçta kendini izlettiriyor. Mizahi ve hoş vakit geçirilebilecek bir film
Çok birşey beklemiyorsaniz ve gerçekten fantastik bir film izlemek istiyorsaniz neden olmasın. Ve gidecek ne başka yeriniz ne de başka filminiz yoksa :)
birinci bölüm sıradanken _ha stan lee nin düğüne gelmesi çok komikti-ikinci bölümde orta üst düzey bi aksiyon buldum şahsen. belki çok güzel bi film ama bu sene transformensla karşılaştırdığım zaman bana öyle geldi ...neyse gümüş sörfçünün karizmasına ve hatırınara yine de seyredilir.
İlk filme göre daha iyi.Hani bir fantastik-aksiyon filminden bekleneni biraz da olsa karşılıyor.Elbette süperkahraman filmlerşne göre vasat.Gümüş Sörfçü’nün diğerlerine oranla daha bir ön planda olduğu açık.Kısaca ilkinden daha iyi daha izlenebiliritesi yüksek.7
film güzel başlıyor devamındada insanı sıkmıyo ama film tam hareketlenmeye bvaşlarken film bitiyo film çok kısa olmuş en azından 15,20 dakka daha uzatmaları lazımdı gümüş sörfcüyle galactusun savaşında insan daha çok sey bekliyo
Çok üzgünün ama ben sevmedim...kesinlikle ilki daha ii di.Sadece görsel efektle olmuyo bu işler diyecem ama o yönden bile tatminkar değildi.Sadece Jessica Alba için filme gidilebilir diyenleri bile memnun etmeyecek bir film var ortada...Çünkü onu bile daha çirkin gösteremezlerdi herhalde... dy