Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
1917 Puanlama

ocelott
ocelott

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilk film cok acizdi.. utandım o filmden.. ama bu filmde silver surfer karizması ile götürmüş.. ucan zımbırtıda cok fazla fantastık be abı hepsıde starwars pılotu sankı ole kullanıolar...:D
Plagueis
Plagueis

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
fantastic four her zaman biraz geri planda kalmıştır çizgi roman olarak,,buda bir spiderman kadar sağlam hikayesi ve karakterleri olmayışından. o yüzden bu zayıflık uyarlamalarada yansıyor ne kadar iyi efektler olsada hikaye fazla cezbetmiyor izleyiciyi.ilk filmde aynıydı orta düzeyde bir filmdi bu da öyle olmus.izlerken sadece güzel zaman geçirtiyor o kadar pek tad bırakmıyor geride.bu filminde en güzel yanı silver surferdı çok karizma yapmışlar.ilkini izleyenlerin bunu da izlemesini tavsiye ederim orta karar bir marvel uyarlaması..
shameless-inc
shameless-inc

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
transformers ın ardından benim için bir hayalkırıklığıydı. kötü espriler, ve türk filmi benzeri sahneler. 6/10
revix-2
revix-2

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilk filme göre güzeldi ama cok iyi sayılmaz aşk ve şu gereksiz muhabbetlerbayıyor
güzel konu var ama senaristler mahvetmekte üzerine yok
idare eder
selo-jin
selo-jin

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu yorumu büyük hayal kırıklığında yazıyorum. bu kadar olmaz diyorum silver surfer gibi bir karakter varken senaryoyu yazanlar gitmişler dr.doom'u ön plana çıkarmışlar olacak şey değil silver surfer gibi bir karakter böyle bir çırpıda gelip geçilmemeliydi ben dahada özel yetenekleri olan F4'ü zorlayacak bir karakter bekliyordum olmadı büyük hayal kırıklığına uğradım zaten diğer marvel karakterleri kadar hasılat yapmamasıda belli bu yüzden benden eksi not aldı 10/7