Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
1917 Puanlama

breeze-177
breeze-177

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bnce ilk filmden daha iyiydi artık yeteneklerini benimsedikleri için daha zewkli geldi bana
sinemastar80
sinemastar80

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
yaa aslında film fena değildi ams çok kısaydı . dahada uzatılabilinirdi. mesela jonny ile doom'un savaşı biraz daha uzatılsaydı .sörfçünün glaktusu yok etmesi uzatılabilinirdi ... neyse çokta kötü değildi ama iyiydi ..
kantarm
kantarm

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
harika bir film.Kesinlikle izlenmesi lazım.Bana kalırsa birincisinden de güzeldi.
Ceren S.
Ceren S.

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence keyifliydi.. İzleyin derim..
jansoooo
jansoooo

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
waLLa bnce iki fiLminde heM GÖrseL efektlerii heMde oYnCuLarı süPerdii...
esmg
esmg

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eğlenmek için gidilebilir ilk filmden daha iyi
the-o-c
the-o-c

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filme ilk çıktığı gün gittim bu kadar güzel filmlerin çabuk bitmesi ne kadar kötü yaa insanın kursağında bırakıyorlar biraz daha uzun olabilirdi
gskaltay
gskaltay

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilk film kadar başarılı olmasada izlemeye değer sanki devamıda gelicek gibi...
cbndnz
cbndnz

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Merhaba,
Filmin önceki serilerini izlememiş olmama rağmen bu filmi keyifle ve dikkatler seyrettim.Gerçekten kaliteli ve keyifli bir film olmuş.Ama 90dk. kısa kalıyor gibi geldi,sanki biraz erken bitti.Yine de giden arkadaşlar fazlasıyla memnun kalacaklarını umuyorum.
Saygılar...
cenk-sungur
cenk-sungur

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
güzel film izlerken bir iki sahnesi bana klasik türk filmlerini hatırlattı ama güzel
dellandouv
dellandouv

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
az önce izledim bu filmi.. ilk filme göre çok daha güzel olmuş bence.. beklentilerimin üstünde çıktı.. çok güzel bir film olmuş.. kendi katagorisine göre tabi.. sonuçta bir başyapıt değil, ama çizgi roman filmlerine göre gayet başarılı.. filmdeki esprilerde gayet kıvamında olmuş, yani diğer bunun gibi filmlerde arada komiklikler olsun diye saçma sapan esprilere gidilmemiş.. güzel vakit geçirilebilinecek bir film..
annilcans
annilcans

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Fantastic4 Lünün En İyi Film Bence Gümüş Sörfcü Rolünü Doung Jones Çok Güzel Canlandurmuş Klasik Karakterler Özelikle Ben Grimm Filmin Tadını Bozdu Böyle Yenilikler Gelmesi Gayet Güzel
Murat Altinok
Murat Altinok

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilkiinin gölgesinde kalmış hiç yenilik yok galactus bile görünmüyo bidaha ki sefere olur belki
cursed-xes
cursed-xes

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu ikincisi ilkine göre daha iyi ve daha aksiyonluydu... tavsiye ederim.
gurtukan
gurtukan

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Silver Surfer karakteri çok güzeldi. sadece onun için ayrı bir film yapılsa süper olur. inanılmaz güçlü aslında. Bence iyi filmdi 8/10